Alsam mı Almasam mı Karmaşası ? yardım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emology
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Alsam mı Almasam mı Karmaşası ? yardım ?

evet görüştüğüm bayii 1.6 115bg enjoy plus için 42.000 gibi bi fiyat vermişti.
sanırım sport paket bu durumda 44.000 e alınabilir.
sunroof başka bahara kalır :) daha fazla bütçeyi zorlamam şuan için mümkün gibi görünmüyor.
yıl sonuna doğru bi kampanya olur mu acaba 2011 ler için.. bu da aklımın köşesinde .
yorumlarınız için teşekkür ederim

Bütçeniz hangisine el verir bilemem tabi, ama araç alırken her konuda azla yetinmeyin bence, özellikle enjoy ve sport arasındaki farklar, hem gözle görülür hemde kullanım açısından sürekli kullanacağınız özellikler. Mesela bir youkşta kalkış desteği, bu araçta en çok işime yarayan özelliklerden biri, her zaman kullanabileceğinz bir özellik. Benim sport u tercih etme nedenim, enjoy plustan artı olan özellikleri benim kullanacağım, fakat cosmodan eksi olan özelliklerinde eksiğini hissetmeyeceğimden dolayı sport u tercih etmiştim. Eğer o dönemde stil paket olsaydıi kesinlikle ekletirdim. Ekim-Kasım aylarında da fiyatlarda bir indirim olması muhtemel.

markopasa86 link' Alıntı:
Bütçeniz hangisine el verir bilemem tabi, ama araç alırken her konuda azla yetinmeyin bence, özellikle enjoy ve sport arasındaki farklar, hem gözle görülür hemde kullanım açısından sürekli kullanacağınız özellikler. Mesela bir youkşta kalkış desteği, bu araçta en çok işime yarayan özelliklerden biri, her zaman kullanabileceğinz bir özellik. Benim sport u tercih etme nedenim, enjoy plustan artı olan özellikleri benim kullanacağım, fakat cosmodan eksi olan özelliklerinde eksiğini hissetmeyeceğimden dolayı sport u tercih etmiştim. Eğer o dönemde stil paket olsaydıi kesinlikle ekletirdim. Ekim-Kasım aylarında da fiyatlarda bir indirim olması muhtemel.
umarım  bahsettiğiniz indirim gerçekleşir.
bu durumda stil paketi hiç düşünmeden ekletirim :)
bu hafta sonu eşimle beraber gidip göreceğiz. şimdiden heyecan bastı :) Dileyen herkes bu aracın sahibi olur umarım
çok güzel gerekten

inş indirim yararlanırsınız...ama sunroof sonradan eklenmiyor bilginize forumdan bir kaç arkadaşım çok keşke çekiyor bilginize..bende sizin gibi kararsızdım 2000 tl verilir mi diye ama kendimi kastım ve aldım umarım sizde düşünürsünüz..şimdiden hayırlı olsun

markopasa86 link' Alıntı:
[quote author=gencastra link=topic=1747.msg37472#msg37472 date=1308727758]
Merhaba . Bende bir karmaşa yaşıyorum :) Yeni başlık yerine burdan sormak istedim.
Enjoy plus paketini düşünüyorum..
Sizce 2000tl farkla sport paket mi mantıklı olur yoksa enjoy plusa sunroof mu
ben plus ile sport arasında aman aman bi fark göremedim.koltuklar dışında.
yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.
Eğer şimdi enjoy plus alırsanız, ileride krom çıtalardan tutun jantlara kadar tek tek ilave etmek isteyeceğiniz donanımlar çıkacaktır, bunlarda 2 bin tl yi geçecektir emin olun. Aman aman fark derken, krom çıtalar, jantlar, direksiyon simidi, koltuk döşemeleri, otomatik yanan farlar, yokuşta kalkış desteği..vb. özellikler bence bu 2 bin tl farka değer.Bence sport alın, biraz daha kendinizi zorlayıp stil paket ekletin, böylece hem sunroof hemde bluetooth özelliğine sahip olmuş olursunuz.
[/quote]
markopasa verdiğin bilgi komple yanlış jantlar yokuşta kalkış otomatik yanan farlar hepsi var bunlar dışında direksiyon cosmo direksiyonu sport un tek farklı bütün donanımlar içinde aradaki gerçek farklar karartılmış farlar otomatik klima krom çıtalar ve koltuklar eğer bunlar önemsiz derseniz enjoy plus alın ve eğer bütçeniz için sport fiyatı en üstse o zaman enjoy plus alıp aradaki farkla navi yada sunroof ekletebilirsiniz eğer sonra sport la olan farkları kapatmaya çalımıcaksanız  enjoy plus size birçok donanım sunmakta bence enjoy plus ve sport arasındaki farklar önemsenmicek farklar tek keşke dediğim kendi açımdan koltuklar var onun dışında birşey yok ama cosmo ya çıkabilecekseniz kesinlikle cosmo alın derim

O halde benim aklım enjoy pektinde kalmış, enjoy plus olduktan sonra bu özelliklerin geldiğini bilmiyorudm. Yalnız direksiyon cosmo ile aynı derken deri direksiyon simidimi var enjoy plusta? Birde jantlar sport jantla aynı mı ?

astraownerın vermiş oldugu bilgiler benim enjoy plus paketimde de aynı şekilde. üstelik bana güzellik yapıp cosmolarda olan jantlardan (10 bacak) takmışlardı. eksiklik olarak gözüme takılan tek şey benim aldıgım zamanda sportta olan kapı içi aydınlatmalar ve belki çift yönlü klima. ama ben şunu söyleyeyim. eger sport alabilecek arkadaşlar varsa  kendilerini biraz daha sıksın ve afl farlar alsınlar. sunrooftan daha iyi bir özellik bence

jantlar sportla aynı ve deri direksiyon simidi var enjoy plus da evet aradaki farklar tamamen önceki mesajımda saydıklarım bende alırken bayide sport olmadığı için enjoy plus almıştım o yüzden çok araştırdım dediğim gibi bütçe 44000=sport bence bunu 42000 enjoy plus + navi yada sunroof la kullanmak daha mantıklı benim tercihim navi oldu  çünkü aracı en dolu donanımlara yaklaştırıyor bluetooth +navi gibi özellikleriyle... enjoy plus ı golf trendline gibi düşünmemek lazım oldukça fazla özellik sunuyor

dinojasie link' Alıntı:
astraownerın vermiş oldugu bilgiler benim enjoy plus paketimde de aynı şekilde. üstelik bana güzellik yapıp cosmolarda olan jantlardan (10 bacak) takmışlardı. eksiklik olarak gözüme takılan tek şey benim aldıgım zamanda sportta olan kapı içi aydınlatmalar ve belki çift yönlü klima. ama ben şunu söyleyeyim. eger sport alabilecek arkadaşlar varsa  kendilerini biraz daha sıksın ve afl farlar alsınlar. sunrooftan daha iyi bir özellik bence
kapı içi aydınlatma artık sport lardan da kalktı zaten ayrıca çok ucuza takılabiliyor ama orjinal değil

Doğrudur o halde enjoy plus ta ilk zamanlardaki enjoy modele göre bir hayli donanımlıymış, ben aracı alıcağım dönemde plus paket opsiyon olarak sunuluyordui onu alana kadar sport alırım demiştim. Şimdi enjoy plusta bir hayli doluymuş. Yalnız ben tek şaşırtan deri direksiyon simidi oldu :) Ben bu özelliğin sadece cosmoda olduğunu biliyordum.

Geri