alt tarafı vurma

İnşaallah bişy olmamıştır ! Belki orta eksozda çürükler varsa, kırılmalar falan olmuştur ama arakadaşların da dediği gibi ilerde sorun çıkabilir.

KA®ANLIK' Alıntı:
Neye istinaden bu yorum?
neye güvenerek?
anlattığına göre sadece küçük bir vuruk, bence bişey olmaz, olsaydı buraya yazıncaya kadar olurdu bence.

orta bölümü vurduysan sadece egzosa bi şey olabilir.Ön tarafta motor koruma var pek bi şey olabileceğini sanmıyorum.Tabi vurma hızına bağlı..

musluk85' Alıntı:
orta bölümü vurduysan sadece egzosa bi şey olabilir.Ön tarafta motor koruma var pek bi şey olabileceğini sanmıyorum.Tabi vurma hızına bağlı..
karter korumasının standart olarak değil opsiyonel olarak takılıyo diye biliyorum

karter koruması yok maalesef.Reno falan standart sunuyor.Ama bizim opel maalesef opsiyonel :( . şuana kadar arabada bi sorun çıkmadı, altında falan da bi yağ akıntısı falan yok (sabah altına baktım)

astroid' Alıntı:
anlattığına göre sadece küçük bir vuruk, bence bişey olmaz, olsaydı buraya yazıncaya kadar olurdu bence.

Karter'i vurdu, karter ezildi, zamanla yağmur çamur derken ezildiği yerden yıpranmadan dolayı kaçırma yaptı...

veya karterde yine ufak bir çatlak oluştu...

Yine mi birşey olmaz UZUN VADEDE?

Yaptığınız yorum tamamen BAŞTAN SAVMA ve YANLIŞ YÖNLENDİRME...

Burası OPEL markasına ve Opelim.Net'e güvenen insanların BİLGİ ALMAK için yazdıkları, paylaştıkları bi platform... İleride bu veya benzer bir olayda bu tarz bi yorum yüzünden kimsenin mağdur olmasını istemeyiz.

Bu tarz YANILTICI yorumlar yapmaktan LÜTFEN kaçınalım.

Anlayışınız için teşekkürler,
Keyifli forumlar...

halcon_negro' Alıntı:
karter koruması yok maalesef.Reno falan standart sunuyor.Ama bizim opel maalesef opsiyonel :( . şuana kadar arabada bi sorun çıkmadı, altında falan da bi yağ akıntısı falan yok (sabah altına baktım)
Ben 70 yll ye taktırdım serviste.

altından akan bişi yda herhangi değişik bi ses yoksa bence normaldir bir sorun çıkarmaz...

yok abii noolcakk bizz samsundaa hergün vuruyozz çaat çutt, bikeresinde servisee sordukk abii bise olmazz demiştii

Geri