alt tarafı vurma

bencede yanlış yonlendirmeyelim.....alttaki pvc kaplama bile yırtılsa pas oluşacaktır hafife almayalım vurukları

İstanbulda ki servis fiyatlarına baktım(www.gercekoto.com.tr) 150+kdv diyor.Aynı opel serisinde iki il arasında bukadar fark oluyormu yahu?:eek:

Son düzenleme:
ben aracı daha almadan kartel koruuycusu taktırdım alta bu istanbul ve türkiye yollarında kartel koruycusuz dolaşılmaz

KA®ANLIK' Alıntı:
Karter'i vurdu, karter ezildi, zamanla yağmur çamur derken ezildiği yerden yıpranmadan dolayı kaçırma yaptı...

veya karterde yine ufak bir çatlak oluştu...

Yine mi birşey olmaz UZUN VADEDE?

Yaptığınız yorum tamamen BAŞTAN SAVMA ve YANLIŞ YÖNLENDİRME...

Burası OPEL markasına ve Opelim.Net'e güvenen insanların BİLGİ ALMAK için yazdıkları, paylaştıkları bi platform... İleride bu veya benzer bir olayda bu tarz bi yorum yüzünden kimsenin mağdur olmasını istemeyiz.

Bu tarz YANILTICI yorumlar yapmaktan LÜTFEN kaçınalım.

Anlayışınız için teşekkürler,
Keyifli forumlar...
konuyu tartışarak uzatmak istemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın ama hemen hemen herkesin derdi opelin altını vurmak. Son üçay içerisinde belki 10 defa vurdum değişik yerlerinden aracımın altını, hemde halcon negronun anlattığından daha sert şekilde. Enson servise gittiğimde alt yıkama yapıldıktan sonra lifte kaldırttırarak kontrol ettim, ustadanda kontrol etmesini istedim ama herhangi birşey gözükmüyor. Dolayısyla fastest 89'unda dediği üzere kolay kolay bişey olmuyor canım OPEL'ime.

İnşaallah bişey olmamıştır

bence vurdugunda sesin nerden geldigini iyi anlaliz etmek lazım tok ses taban sacından gelebilir ama hemen durup aracın altını konturol etmek lazım 5 ytl ver kaldır liftte bak neresi degmiş mekanik hasar görmüşse bilirsin yolda süpriz olmaz taban sacı degmişse bi şiyle boya zarar görmüşse orayı kaplarsın felan yani hiç boş konu degil bu iş belli kartel catlasa ve senin motor arıza ışıgında yanmıyo olsa ne olur sonuçta kul yapısı dimi bunlar dikkatli olalım arkadaşlar kış geliyor katalizatör beni düşündürüyo buzlar zarar verebilir

Geri