Hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım sende de ne göz varmış bi kontrol ettir istersen heee bu aradaa baktığın araba siyah değil fümeeburda değişik 2 araba var...biri siyah diğerinin rengi zaten değişik açık duruyo
bi sakıncası yoktu heralde senin için ..... sanada sormadım ama ksr bakma kardeşresimleri değiştirmişsin kardeş...
walla arkadaşım bu arabayı biliyorum genelde hastanenin önünde duruyodu hastaneyle ilgili birinden aldın galibaa... çok temiz çok cici bi araç allah kazasız belasız binmek nasip etsinnkardeşim kazasız belasız hayırlı günlerde kullan.Bende yeni aldım astramı üstelik sizin memleketin arabası.Kimbilir belkide birgün bi kavşakta bi yol kenarında görmüşsündür belki ama o artık beniiiiiiiim.
arkadaşım sende de ne göz varmış bi kontrol ettir istersen heee bu aradaa baktığın araba siyah değil fümee
arkadaşım benim arabam bu ben değişik resim falan da koymadım bu işlerden ne kadar anladığın belli oluyoo sadece ek resim (dikkat et ek resim ) olarak eklediğim bitane astranın iç fotosu vardıı tekrarda koyabilirim istersen zaten bu işlerden anlasan dışına bakaıp içinin o fotosuna baktığında anlardın neyin ne olduğunu bu kadar basitt yani burda boşluk doldurma gibisinden yazmana gerek yok.. (bu arada istersen yeniden koyabilirim resimleri)Kusura bakma ama üyelerle olan uslup tarzını değiştirsen iyi olur arkadaşım.Senin bu msj ilk yazdığında benim arabam diya yayınladığın resimler almanyada bir çok tuning sitesinde yayınlanmış astra resimleriydi.Benim daha önceki saptamalarımdan sonra msj güncelleyip resimleri değiştirmiş bunuda farkaden üyelerimize ailemize yakışmayan uslubunla cevap vermişsin.Burada biz aileyiz yalana dolana gerek yok arkadaşım...Opelin ne olursa olsun başımızın üstünde yeri var amacım tartışma ortamı yaratmak değil.
................................................