amasyadan astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşey güzel de,jantlar olmamış bana göre. Yay lazım bu arada bir de,doğal gaz olayından sonra ilk iş al bence :)
walla kardeş bi an kapılıp aldım iştee benim çok hoşuma aslındaa biraz koyu kaçmış olabilir ama genede güzel duruyo heii boşver :):):) evet yay lazımdaa saolsun doğalgazcılar hertarafı deldi deştii inş yollar yapılsındaa yay düşünüorum

Siyah renk arabada bir başka duruyor güle güle iyi sürüşler
walla aslındaa çok güzel çok güzelde memleketinde temiz asfalt temiz sokak olmayıncaa hiç iii olmuyoo her gün yıkatmak zorunda kalıyosun :):):) tşk ederim sizlerde güle güle kullanın

bakın arkadaşlar Murat hergün birlikte oldugum çok sevdiğim bi arkadaşımdır arabası buraya koydugunun bizzat aynısıdır yok almanyadan birininmiş falan yok farklı farklı arabalarmış inanmayan varsa atlar gelir hem misafirimiz olur:) hemde kardeşimin arabasına binme zevkini yaşamış olur biz ortam germeye değil ortam öğretmeye geldik kimsenin kimseye çamur atmasına gerek yok................................

Uslubunda, ''Kardeşim,arkadaşım'' diye hitap ettiğin üyeler senden 5 yaş büyük üyeler...Önce forum kurallarını oku sonrada burada ahkam kesme...Daha toysun..neyse....

burda kim toy kim tay sen karar veremezsin üslubuna göre üslup ara yazdıgın 30 mesaj 40 yaşında olsan ne 50 yaşında olsan ne mod var admin var ilgilenen ilgilenir bence fazla kafanı yorma seninde olur bigün böle bi araban:)

bakın arkadaşlar Murat hergün birlikte oldugum çok sevdiğim bi arkadaşımdır arabası buraya koydugunun bizzat aynısıdır yok almanyadan birininmiş falan yok farklı farklı arabalarmış inanmayan varsa atlar gelir hem misafirimiz olur:) hemde kardeşimin arabasına binme zevkini yaşamış olur biz ortam germeye değil ortam öğretmeye geldik kimsenin kimseye çamur atmasına gerek yok................................

Burda kimsenin kimseden ortam öğrenmeye ihtiyacı yok konuşmalarınıza dikkat edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri