amasyadan astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaylandıktan sonra daha güzel olacak güle güle kullanın
abim yaa resimdeki 306 senin mi ???? bu arada yay meselesine gelince amasya öle yollar bakımından güzel biyer değil her tarafta mezar gibi çukurlar ve kasisler var o yüzden 40 yanak lastik bile çokta bi hata yaptık işte :)

Son düzenleme:
Uslubunda, ''Kardeşim,arkadaşım'' diye hitap ettiğin üyeler senden 5 yaş büyük üyeler...Önce forum kurallarını oku sonrada burada ahkam kesme...Daha toysun..neyse....

Uslubunda, ''Kardeşim,arkadaşım'' diye hitap ettiğin üyeler senden 5 yaş büyük üyeler...Önce forum kurallarını oku sonrada burada ahkam kesme...Daha toysun..neyse....
birader birincisi ne yazacağımı yada nasıl yazılacağını senden öğrenmicem ikinciside kardeşim yazmak kötü anlamda ddeğil senin kapasiten küçük galiba arkadaşım yazmakta kardeşim yazmakta saygızlık değildir diee düşünüyorum ama en öncesi senin yaşın kaç ben 84 doğumluyum sen galiba 30 lu yaşlarda falansın heee bu arada sen yorumu yap kardeş böle şeylerle uğraşma tıkandın galiba benim ne yadığım seni ilgilendirmezz bidahada sayfama bişe yazmazsan sevinirim.....belki büyükde olabilirsin o yüzden fazla saygısızlık yapmak istemiyorumm (sizin gibi gençleri pislerde görmek isteriz )

Son düzenleme:
bırak mutlu olsunlar hewes.. bu benım ıste dıyecek benım arabam bu dıyecek.. ama hıc gerek yok bunlara ..

bırak mutlu olsunlar hewes.. bu benım ıste dıyecek benım arabam bu dıyecek.. ama hıc gerek yok bunlara ..
walla birader senin hewes ettiğin yıllarda biz motor indirir yeniden toplardık yapardık bilmem anlatabildim mi bide bu benim arabam derken yani arabam sonuçta bu ne fazlası var ne eskiği var babıında yazmıştım yani resimde neyse ooo

Son düzenleme:
ortamı germeyelim opelin var tamam opelcisin gelmişsin güle güle bin arabana kazasız belasız

ortamı germeyelim opelin var tamam opelcisin gelmişsin güle güle bin arabana kazasız belasız
saolasın kardeş yaa allah hiç birimize kaza bela vermesin .... walla ortam gercek bişe yokta gayet iyiyizz onlarada bişe demiyorum sonuçta güzelce tartışıyoruz ortada yanlış anlama vardaa o yüzden ortasını bulmaya çalışıyoruz

Bu gece yatarken vatanimiz için dağlarda bekleyen askerlerimiz için bi fatiha okuyrak yat ve bunu Şimdi çevrim içi olan tüm arkadaşlarına yolla zor değil sadece kopyala ve yapıştır Kimbilir kaç kisi fatiha eder

Herşey güzel de,jantlar olmamış bana göre. Yay lazım bu arada bir de,doğal gaz olayından sonra ilk iş al bence :)

amasyada askerliğimi yaptım ayrı bir yeri vardır güle güle bin maşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri