valla sokağa çıkıldığında herkesin dilinde olan birşey vardır "opel sert araçtır" denir ama kimse bunu tam anlatamaz... Bende bu arabayı alırken herkesten aynı şeyleri duydum ama bir türlü anlatamadım neden sert olduğunu... Lastik basıncım 32, sert süspansiyon opel için yol tutuşu arttıran bir özelliktir...
C5 kullanıyor kayınpeder... inanın bana salıncakta gidiyorum sanki... Ve direksiyon inanılmaz geç tepki veriyor.. yani araç sallanmaktan yolda duramıyor... ne zaman bunu anladı kayınpeder taa ki astrayı kullanıncaya kadar kaldı ki benimkini değil Astra classic 3'ü deneyince...Baldızın aracı... Bu sene inanılmaz kar yağdı buralar... C5 ile çıkamamış
.... Classic 3 ile gezmiş
.. sonra diyor ki benim araba yolda durmadı kışçılığı iyi değil... Ha dedim işte sebebi bu astra sert arabadır ama yola yapışır kardeşim
... öper... hatta yeni astranın arka iki lastik arası mesafesi ön lastik arası mesafesinden daha uzundur.. devrilmeyi, HB araçlarda bu da düşürür...valla yola yapışıyor melet.. kaldı ki ben uzun yol yapan birisiyim ve yolda kalmam şart...
çünkü sevenlerim var... güvenlik önemli...