Amortisörler size de sert geliyor mu?

Ynt: Amortisörler size de sert geliyor mu?

Ben bizim belediye ye 2 kere şikayet mail i attım çukurlarla ilgili. Fen işlerinden aradılar yapacağız edeceğiz falan diye tık yok. Amortisör parası çıkarsa belediyeye fatura edeceğimi söyledim kendilerine. Bu arada akçay benim 2. memleketimdir.

Beylikdüzünde özellikle THY lojmanlarının önü oldukça kötü resmen safariye çıkmış izlenimi veriyor.şirket aracı ilede kendi aracımlada aynı durumu hissediyorum.Allahtan yan yol ve anayolu asfaltladılar yoksa medicanadan haramidereye kadar kendi arabamda bomba patlamasına benzer sesler duyuyordum  31agryyy

Ben tam da dediğin yerler için belediyeye yazmıştım. Demin aradılar, bahsettiğim yerin ayrıntılı tarifini istediler adam gönderip baktıracaklarmış. Ama amortisörler bana hala sert geliyor. Lastik havasına baktıracağım bugün.

Ben ekonomik olsun diye 39 lastik basıncıyla geziyordum.Buradaki yorumları okuduktan sonra (özellikle fren mesafesinin uzaması) 32'ye indirdim.Konfor açısından gerçekten çok farkediyor.39'dayken araba daha çok sarsıyordu.Şimdi ise darbeyi,sarsıntıyı lastiğin ele aldığını hissediyorum.

Tolga KARACA link' Alıntı:
de öyle de çukur dışında da yollar aracı sürekli dövüyor .. araç titreyeceğine lastikler eskisin alırım yenisini  :)

bu arada 3-4 gündür etrafımda yeni 320d geziyor ne acı bir tesadüfse artık  :-[
3.20 d senı cagırıyor o zaman  005hihih

valla sokağa çıkıldığında herkesin dilinde olan birşey vardır "opel sert araçtır" denir ama kimse bunu tam anlatamaz... Bende bu arabayı alırken herkesten aynı şeyleri duydum ama bir türlü anlatamadım neden sert olduğunu... Lastik basıncım 32, sert süspansiyon opel için yol tutuşu arttıran bir özelliktir...

C5 kullanıyor kayınpeder... inanın bana salıncakta gidiyorum sanki... Ve direksiyon inanılmaz geç tepki veriyor.. yani araç sallanmaktan yolda duramıyor... ne zaman bunu anladı kayınpeder taa ki astrayı kullanıncaya kadar kaldı ki benimkini değil Astra classic 3'ü deneyince...Baldızın aracı... Bu sene inanılmaz kar yağdı buralar... C5 ile çıkamamış :D .... Classic 3 ile gezmiş :) .. sonra diyor ki benim araba yolda durmadı kışçılığı iyi değil... Ha dedim işte sebebi bu astra sert arabadır ama yola yapışır kardeşim :) ... öper... hatta yeni astranın arka iki lastik arası mesafesi ön lastik arası mesafesinden daha uzundur.. devrilmeyi, HB araçlarda bu da düşürür...valla yola yapışıyor melet.. kaldı ki ben uzun yol yapan birisiyim ve yolda kalmam şart... :) çünkü sevenlerim var... güvenlik önemli...

warlordares link' Alıntı:
valla sokağa çıkıldığında herkesin dilinde olan birşey vardır "opel sert araçtır" denir ama kimse bunu tam anlatamaz... Bende bu arabayı alırken herkesten aynı şeyleri duydum ama bir türlü anlatamadım neden sert olduğunu... Lastik basıncım 32, sert süspansiyon opel için yol tutuşu arttıran bir özelliktir...

C5 kullanıyor kayınpeder... inanın bana salıncakta gidiyorum sanki... Ve direksiyon inanılmaz geç tepki veriyor.. yani araç sallanmaktan yolda duramıyor... ne zaman bunu anladı kayınpeder taa ki astrayı kullanıncaya kadar kaldı ki benimkini değil Astra classic 3'ü deneyince...Baldızın aracı... Bu sene inanılmaz kar yağdı buralar... C5 ile çıkamamış :D .... Classic 3 ile gezmiş :) .. sonra diyor ki benim araba yolda durmadı kışçılığı iyi değil... Ha dedim işte sebebi bu astra sert arabadır ama yola yapışır kardeşim :) ... öper... hatta yeni astranın arka iki lastik arası mesafesi ön lastik arası mesafesinden daha uzundur.. devrilmeyi, HB araçlarda bu da düşürür...valla yola yapışıyor melet.. kaldı ki ben uzun yol yapan birisiyim ve yolda kalmam şart... :) çünkü sevenlerim var... güvenlik önemli...
045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup

CMRally de boşuna ayarlamadık sayın bülent sert süspansiyonu :) ...  valla ben hep ayarlada sert süspansiyon kullanırım oyunda bile... :)

warlordares link' Alıntı:
CMRally de boşuna ayarlamadık sayın bülent sert süspansiyonu :) ...  valla ben hep ayarlada sert süspansiyon kullanırım oyunda bile... :)
o kadar net ozetlımısınkı dıyecek bısey bulamadım general_Applause general_Applause

Geri