Amortisörler size de sert geliyor mu?

Ynt: Amortisörler size de sert geliyor mu?

Akçay da günlerdir yağan yağmur ve çalışmalar yolları mahvetti, aracın lastiklerini 30-31 sanıyordum ama serviste 33-34 çıkınca 30 düşürttüm araba eskiyeceğine lastik eskisin hesabı, ama araba pamuk gibi oldu  :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Benim 2 önceki aracımdı Corolla. Astra dan daha yumuşaktır ama değil Astra nın aldığı köşeli virajları - tatlı dönüşleri bile Astra kadar stabil alamıyor  8)
viraj olayını test etme fırsatı bulamadım ama konfor olarak çok hoşuma gitmişti gerçekten.tabi viraj kabiliyeti astra kadar asla olamaz orası ayrı.ayrica bizim arabalara göre daha sessiz çalışıyor sanırım?

sallierim link' Alıntı:
viraj olayını test etme fırsatı bulamadım ama konfor olarak çok hoşuma gitmişti gerçekten.tabi viraj kabiliyeti astra kadar asla olamaz orası ayrı.ayrica bizim arabalara göre daha sessiz çalışıyor sanırım?

Benim Corolla 1.6 124 Hp idi, motorunun rölantideki sesi Astra dan azdı ama sürüş esnasında 3000 devir sonrası kabine daha çok motor sesi girerdi özellikle 5 vites ve kısa oranlı olması yüzünden 120km ve sonrası uzun yolda epey ses alırdı.

Benim Corolla 1.6 124 Hp idi, motorunun rölantideki sesi Astra dan azdı ama sürüş esnasında 3000 devir sonrası kabine daha çok motor sesi girerdi özellikle 5 vites ve kısa oranlı olması yüzünden 120km ve sonrası uzun yolda epey ses alırdı.
anladım teşekkürler :)

sallierim link' Alıntı:
anladım teşekkürler :)

Bu arada senle mesajlaşınca arkadaşım aklıma geldi; adanalı ya bugün "Adana Opel servisi sorunluymuş öyle mi" dedim "he ya ne sorunlar var abooo" diyor.

Opel alacağım zaman "baboş opel mercedes yarısıdır ford a benzemez, servisleri de disiplinlidir" diyordu bana dümbük  011zaa

Bu arada senle mesajlaşınca arkadaşım aklıma geldi; adanalı ya bugün "Adana Opel servisi sorunluymuş öyle mi" dedim "he ya ne sorunlar var abooo" diyor.

Opel alacağım zaman "baboş opel mercedes yarısıdır ford a benzemez, servisleri de disiplinlidir" diyordu bana dümbük  011zaa
ahaha :D :D :D.abi valla adanadaki opel servisleri tam bir fiyasko.iş yaptırabilmek için hemşo muhabbeti kuracan adamlarla.yoksa sana bakmiyorlar adam gibi :D .hatta hediye falan götürecen ki arabanla ilgilensinler yoksa işin zor :D

garanti bitmesine 2 ay kaldı ve amörtisörleri değiştiren var mı garantiden? varsa ne şekilde şikayetçi olabiliriz?

sallierim link' Alıntı:
ahaha :D :D :D.abi valla adanadaki opel servisleri tam bir fiyasko.iş yaptırabilmek için hemşo muhabbeti kuracan adamlarla.yoksa sana bakmiyorlar adam gibi :D .hatta hediye falan götürecen ki arabanla ilgilensinler yoksa işin zor :D

haklısın...

amörtisörler çok fazla lokurtu yapıyor sanki...

bjk675 link' Alıntı:
amörtisörler çok fazla lokurtu yapıyor sanki...

Bence hiç elletme; bende aracı sabah ilk kullandığımda lokurtu gelir sonra kesilirdi, durumu servise bldirince garantiden 4 amortisör değişti şimdi sürekli lokurtu var.

Geri