abi saat 8 de dediniz, 8 e 10 kala geldim hiç kimse yoktu bide 40 dakka dolandım oralarda hiç kimse gelmedi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün gece güzel oldu tanıştık hoş sohbet ettik ve km de 1 tl yakan bir araba ile tanıştım
valla 1 tl yi geçti sanırım 100 liralık benzinle bgn 60km de benzin lambası yandı şehir içinde trafikte su gibi içiyo mübarek ocak söndüren
Dün gece güzel oldu tanıştık hoş sohbet ettik ve km de 1 tl yakan bir araba ile tanıştım
valla 1 tl yi geçti sanırım 100 liralık benzinle bgn 60km de benzin lambası yandı şehir içinde trafikte su gibi içiyo mübarek ocak söndüren
niye öyle ya?
niye öyle ya?
2.5 motor dün 1 saat trafikte dur kalk yapınca boşu boşuna benzin yedi
Hazır bu kadar acıbademliyi bir arada bulmuşken. gidilebilecek güzel cafe ler nerededir isimleri nelerdir özellikle doğuş üni. ye yakın güzel yerler var mıdır? gibi sorular sorayım
100 tl / 60 km = İFLAS