Anahtar kılıfı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drcoach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Anahtar kılıfı :)

dinojasie link' Alıntı:
cosmolarda da  bu dügmeler yok. ama bu kılıflar bizim anahtarlıklara uyuyor demek

Teşekkür ederim Metin Abi. Ben de almayı düşünüyorum böyle bir şey diğer türlü anahtar çok yıpranıyor zamanla çizilmeler falan meydana geliyor.

siyah olanlar güzelmiş beğendim ben de

Gerçekten çok güzelmiş ..

Hemen sipariş verdim, yanında 3-5 ucuza birşeyler daha aldım:) Site ucuzmuş ve Free Shipping;)
paylaşım ıcın tskler

Kırmızı olanı eşime verdim, siyahı kendim aldım  :)

Bu siteden alışveriş yapacaklara bir uyarım var: tek seferde çok parçalı bir sipariş verirseniz bunu tek kargo ile değil de maksimum 3-4 ürün bir pakette olacak şeklilde, bir kaç gün arayla gönderiyorlar (en azından bana öyle yaptılar). Bu yüzden yurtdışı alışveriş kotam doldu (senede 5 defa). şimdiye kadar yaklaşık 200 $'lık alışveriş yapmışımdır bunun dışında bir problem yaşamadım.

Gayet hoş görünüyorlar güle güle kullanın.

Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim bu sebeple yanlış yere yazıyorsam affola.
Anahtar diyince aklıma geldi ben Astra 1.4T kullanıyorum cosmo paket. Arabayı alalı 1 ay oldu ilk dikkatimi çeken şeylerden biride anahtarda sadece açma-kapama tuşu olmasıydı. Bagaj açma tuşu , anahtarın kapatma tuşuna uzun süre basınca açık camları kapaması vs. tarzı özellikler mevcut değil bende bunun için ne yapmak gerekiyor?

Emre Özkan link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim bu sebeple yanlış yere yazıyorsam affola.
Anahtar diyince aklıma geldi ben Astra 1.4T kullanıyorum cosmo paket. Arabayı alalı 1 ay oldu ilk dikkatimi çeken şeylerden biride anahtarda sadece açma-kapama tuşu olmasıydı. Bagaj açma tuşu , anahtarın kapatma tuşuna uzun süre basınca açık camları kapaması vs. tarzı özellikler mevcut değil bende bunun için ne yapmak gerekiyor?

Bagaj açma tuşu ne yazık ki hiçbir Astra'da mevcut değil ancak kapatma tuşuna basılı tuttuğunuzda camlar kapanır, açma tuşuna basılı tuttuğunuzda camlar açılır. İşlem bir iki saniye sonra başlar yalnız belki o bekleme süresinden dolayı olmadığını düşünmüş olabilirsiniz.

leon aracımın anahtarında kullanmıştım ama açık renkleri tavsiye etmem çabuk kirleniyor,,,

Geri