Ynt: Anahtar kılıfı
kılıfta extra bulunan düğmeler avrupa astra j ler
kılıfta extra bulunan düğmeler avrupa astra j ler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Holiganguc link' Alıntı:Sipariş verdim bende...Hangi kargoyla geliyor urunler...Birde zahmet vermezsem eger takibin yapilabildigi linki de kopyalar misiniz acaba? Tesekkur ederim...
Slm. Kardeş aracının kumandasının çalışmamasının tek nedeni o anda bulunduğun yerde veya yakınında büyük ihtimalle sinyal frekans karıştırıcı cihaz ( JAMMER ) olmasından dolayı. bu tür cihazlar araçların kumandasının çalışmasını engelliyor. sadece bununlada kalmıyor cep telefonu, rdyo vb cihazlar kapsama alanında çalışmıyor.wave61 link' Alıntı:Bugün çok ilginç bir olay yaşadım.. Geçen ay aliexpress den silikon anahtar kılıfı siparişi vermiştim , kargo takibi yaparak bulunduğum ile kargonun ulaşmasını takiben hemen ptt kargonun ilgili birimine gittim aracımı önüne park ettim indim bir de ne olsun anahtar kumandadan çalışmıyor bir kaç kez denedim.. Kontak aç kapa yok nafile.. Manuel olarak kilitledim çok kalabalıktı bu arada ortalık çaktırmamaya özen gösterdim Wink Kargomu teslim alıp tekrar hareket ederken yine manuel oalrak açarak yola koyuldum , eve varıp aracımı stop ettiğimde kumandanın çalıştığını gördüm ve çok sevindim special_prayer
Silikon kılıfa gelecek olursak, zaten ilan açıklamasında da bebek teni yumuşaklığı gibi yazılar var inanın bana birebir bu tarif, a kalite bir ürün Opel logosunun olduğu kısmı tam kapatıyor ve milim boşluk yok alttaki anahtarlık kısmında da..Tek handikap bagaj açma düğmesinin bulunması, o da şekil olsun dft012
http://www.aliexpress.com/snapshot/6328566412.html
Hatta iki Astra aynı anda kapatma ya da açma tuşuna basınca işlemiyor.wave61 link' Alıntı:Bugün çok ilginç bir olay yaşadım.. Geçen ay aliexpress den silikon anahtar kılıfı siparişi vermiştim , kargo takibi yaparak bulunduğum ile kargonun ulaşmasını takiben hemen ptt kargonun ilgili birimine gittim aracımı önüne park ettim indim bir de ne olsun anahtar kumandadan çalışmıyor bir kaç kez denedim.. Kontak aç kapa yok nafile.. Manuel olarak kilitledim çok kalabalıktı bu arada ortalık çaktırmamaya özen gösterdim Wink Kargomu teslim alıp tekrar hareket ederken yine manuel oalrak açarak yola koyuldum , eve varıp aracımı stop ettiğimde kumandanın çalıştığını gördüm ve çok sevindim special_prayer
Silikon kılıfa gelecek olursak, zaten ilan açıklamasında da bebek teni yumuşaklığı gibi yazılar var inanın bana birebir bu tarif, a kalite bir ürün Opel logosunun olduğu kısmı tam kapatıyor ve milim boşluk yok alttaki anahtarlık kısmında da..Tek handikap bagaj açma düğmesinin bulunması, o da şekil olsun dft012
http://www.aliexpress.com/snapshot/6328566412.html