Ynt: android multi media
Onur isimli arkadaşa sorun yaşadı diye güvenip birebir cihaz değişimi yaptık.
Normalde cihazı göndermesini beklememiz gerekir, cihaz sonuçta 2 yıl garantili, cihaz gelir, çözemezsek yenisini
göndeririz.
Lakin güvenip kendisindeki cihazı almadan yeni bir cihaz daha gönderdik.
Gönderdiğimiz kargonun içindeki cihaz kablolarını, ve benim için çok önemli olan bir yeni bir projemin cihazının
kablolarını da almış.
Ne olduğunu daha önce sormuştu kısaca bahsetmiştim benim için önemli olduğunu da biliyordu. Cihaz şu anda Türkiye'de yok ve bu benim için önemli bir şey. Sonuçta ithalatçıyım ve yeni şeyleri getirmek bizi öne çıkarır.
Ki medyakitlerde olduğu gibi Türkiye'ye birçok şeyi ilk getiren benimdir.
Kendisine yeni projemin ne olduğunu cihazın ne olduğunu anlatmakla da büyük hata yapmışım, yeni cihaz göndermekle de.
Şu an kendisine güvenip cihaz göndermemden ötürü zararım 2.000 liranın üzerinde. Ve prototip olan cihazın kabloları yok.
Kayıp.
Arkadaş diyor ki cihaz kutusu açık geldi.
Soruyorum size hangi kargo şirketi açık kutulu cihaz getirir ve kutuyu açıp içinden kablo çalar?
Kargo bize teslim edilmedi, dolayısıyla teslim edilmeyen kargonun kutusunu hiçbir kargo şirketi açtırmaz. Hele ki açıp içinden parça alacağız. Al bunu geri gönder diyeceğiz??
Kendisi almadıysa kutunun içinden kabloları o zaman kargo çalışanları aldı, belki telefonlarımızı dinleyip yeni cihazın ne olduğunu öğrenmişlerdir de araştırma yapmışlardır.
Kablolar yok. Zararım çok önemli yeni bir ürün projesi, 30 gün ve 2.000 lira.
Elimde kanıt olsa kendisine savcılıkta suç duyurusunda bulunurum.
Bana da kargo için verdiği 30 liranın hesabını soruyor, parayı yatır diyor.
Gönder benim kablolarımı.
Buradan da duyurayım bu son pişmanlığım. Cihazlar 2 yıl garantili, arıza durumlarında cihazı gönderin servisimize
yapamazsak cihaz değişimi yapar yenisini göndeririz.
Cihazı teslim alıp kontrol etmeden kesinlikle cihaz gönderimi yapmıyoruz.