angel eye farlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERGÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ERGÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar umarım doğru yerde konu açıyorumdur. Benim çok merak ettiğim bir konu var.Bazı arkadaşlardan muayene sırasında angel farlı araçların gecemediğini duydum bu ne kadar doğru.:confused:

Merhaba arkadaşlar umarım doğru yerde konu açıyorumdur. Benim çok merak ettiğim bir konu var.Bazı arkadaşlardan muayene sırasında angel farlı araçların gecemediğini duydum bu ne kadar doğru.:confused:

o zaman bmw leri gümrükten sokmamaları lazım saçma geldi bana..bence merceksiz xenon kullananlar muayeneden geçmesin asıl

evet kardeş çok haklısın banada saçma geldi
bazı araçlar sadece angellarla önünü görmeye çalışıyor amaç onu engellemek bence
benim bir sorum daha var ben biraz deneyimsizim kusura bakmayın
angel far takımı alsam bende xenon far var bu angelları taktırınca sadece paRKları yaktığımdamı yanacak yoksa farlarla birliktemi

evet kimse yardımcı olmayacak anlaşılan

Bitek Angel Varsa Arabanda Geçerisnde Camfilmi Stop Logo iptali falan varsa Geçemezsin ;)

evet kimse yardımcı olmayacak anlaşılan

acele etme dostum yazıcaz... her an hazır biri olmayabilir pc başında...angel far aldığında angellar parkları açtığında tek yanar, kısaları açıncada kısalarla birlikte yanar ..öğrenmek istedğin buydu herhalde

ben angella geçerim kardeşim kimse bişey diyemez...son gittiğimde nooldu bakın herşey tamam bende tabi zincirden yangın söndürücüye kadar...muayene istasyonunun yanında trafik seti satıyolar görevli dediki sen bunlamı ilk yardım yapacaksın bak dedi ilk yardım seti satıyolar bundan alman lazım dedi..içimden salladım bişeyler sağlamından önce....sert bi baktım yok dedim ben yaparım bunla ilkyardım aynı şeyler var içinde zaten... adam yüzüme baktı evrakımı verdi.

Angel'ın geçmesi için sinyaller sarı ve far yıkama sistemi yoksa xenonsuz olması lazım.
Stop içinse sinyaller sarı, fren lambası kırmızı ve geri vites lambası aynı olmak zorunda ledli falan hiçbir şey denmiyor kırmızı yandıktan sonra. Logo iptaline karışıyorlar malesef ama ön panjur irmscherse hiçbir problem olmaz. Jant lastiğe karışmıyorlar sadece çamurluk içinde sürtme yapmayacak şekilde olması gerekiyor. Film varsa tüv onaylı bir belgeniz varsa karışmıyorlar. Egsoz içinse ses ölçümüne tabi tutularak geçebiliyor ama riske değer mi bilmem.

ya arkadaş iyi bombalamış he yok logo iptali sorun cıkartır yok çamurluk sürterse falan arabayı bi de dynı teste soksalardı bari güldürmeyin beni ya. adamlar hiç bişeye bakmıyo camlar filmli yada azcık modlu bi aracsa 50 lira werirsen uçak geeçer muayeneden uçakkk .bilip bilmeden insanların modifiye tutkusuna engel olmayın.:)

Geri