angel eye farlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERGÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Far yıkama sistemi : Elipsoidal farlarda ışığın çıktığı mercek alanı küçük olduğundan bu alan kirlendiğinde ışığı engellemekte ve dağılımını bozmaktadır.

Plastik camlı farların yaygınlaşması ile birlikte geleneksel silecekli far yıkama sistemi yerini basınçlı su püskürten sileceksiz far yıkama sistemlerine bırakmıştır.

Modern far yıkama sistemleri far camının en az %70'ini temizleyebilecek ve -35
ºC ile +80 ºC arası iklimlerde çalışabilecek yapıda üretilirler.

Xenon far bulunan otomobillerde far yıkama sistemi bulunması 1996 yılında zorunlu hale getirilmiştir.

AYTEKİN ABİ ve ÖZKAN KARDEŞİME çok teşekkürederim baya aydınlatıcı bilgiler aldım kendilerinden ama dün gece baktım hakketen benim arabada yok mercek zaten ikinci eldi aldığım adam taktırmış ben böle olduğunu bilsem mercekli taktırırdım

ACABA ??????? mercek sonradan takılır mı bi araştırayım

arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar...yeni üye oldum.bende 1.6 vectra c var..aracım ön cam dahil filmli,sorun olcanı bildiğim için önce muhane yaptırdım.sonra film :) ama şu anki muhane istasyonları 40 dakikada işlemi bitirebiliyor.arkadaşımın aks körüğü yırtık diye geri yolladılar.arabanın her tarafını inceliyolar bilginize....

Vize işini takip ettiğim kadarıyla, bölgeye göre ya da tanıdığınız birileri olmasına göre çok farklılıklar gösteriyor.

ankarada 50 ytl ye bakıyor-muş...bi gazete habeinde gördüm. bu işi yapan değnekciler polislerle bile kanka olmuşlar yani :D

Geri