Ani frende yanan dörtlü flaşör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CotYorA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ani frende yanan dörtlü flaşör

bulent_tnt link' Alıntı:
astra j lerın hıcbırınde yok bosuna fren testi yapıpta arabayı hırpalama bence..

Dörtlü flaşörler yanmıyor, peki fren lambaları ani frende yanıp sönüyor mu? Yoksa o da mı yok?

xylent link' Alıntı:
Dörtlü flaşörler yanmıyor, peki fren lambaları ani frende yanıp sönüyor mu? Yoksa o da mı yok?
Malesef oda yok yani hiçbirsey yok
ınsıgnıada fren lambaları hızlı yanıp sonuyor abs devredeyken bizde boş

bulent_tnt link' Alıntı:
astra j lerın hıcbırınde yok bosuna fren testi yapıpta arabayı hırpalama bence..
yok abicim fren testi yapmadım mecbur kaldığımdan ani fren yapmıştım :)

çok basit frene bastığınızda dörtlü düğmesine basın o zaman yanacaktır bundan emin olun bizzat test edilmiştir general_hehe

Sting link' Alıntı:
çok basit frene bastığınızda dörtlü düğmesine basın o zaman yanacaktır bundan emin olun bizzat test edilmiştir general_hehe
nasıl yani abi bu şekilde yapınca devreye mi giriyor  :D

Sting link' Alıntı:

Ya da hiç frene basmayıp önünüzdekine bodoslama girin. O zaman da yanıyor dörtlüler. Ben test etmedim ama. :D (Çarpışmadan sonra çoğu yeni araç otomatik olarak dörtlüleri yakıyor, bizimkilerde de vardı yanılmıyorsam.)

bende nasıl calışıyor dıyodum teknık buymuş desene
hatta ben dıkız aynasına bez ortuyorum kendılıgınden kararmış oluyo  005hihih 005hihih

xylent link' Alıntı:
Ya da hiç frene basmayıp önünüzdekine bodoslama girin. O zaman da yanıyor dörtlüler. Ben test etmedim ama. :D (Çarpışmadan sonra çoğu yeni araç otomatik olarak dörtlüleri yakıyor, bizimkilerde de vardı yanılmıyorsam.)
bence yoktur ama airbagler acılınca kapılar kılıtlıyse acıyormuş test etmedım ama

bulent_tnt link' Alıntı:
bence yoktur ama airbagler acılınca kapılar kılıtlıyse acıyormuş test etmedım ama

Haklısınız, Euro NCAP videolarına baktım şimdi. Çarpışmadan sonra dörtlüler falan yanmıyor. Opel ayrıntılara pek dikkat etmemiş anlaşılan.

aslında çarpışmalardan ziyade diyelim 90 km hızla sol şeritte trafikte seyrederken birden karşınıza durmuş araçlar çıkıyor trafikten dolayı tıkanıklı oluyor aniden fren yapmanız gerekiyor. Bi kere başıma gelmişti sol şeritten giderken önümdeki araç  ani fren yaptı ve durdu. Aracın 4 lüleri yandı arkadakini uyarma amaçlı güzel bi özellik bence gerekli.

Geri