Ynt: Ani frende yanan dörtlü flaşör
gereklı ama malesef
gereklı ama malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1 kesinlikle. 045thumbsupnoproblem91 link' Alıntı:aslında çarpışmalardan ziyade diyelim 90 km hızla sol şeritte trafikte seyrederken birden karşınıza durmuş araçlar çıkıyor trafikten dolayı tıkanıklı oluyor aniden fren yapmanız gerekiyor. Bi kere başıma gelmişti sol şeritten giderken önümdeki araç ani fren yaptı ve durdu. Aracın 4 lüleri yandı arkadakini uyarma amaçlı güzel bi özellik bence gerekli.
Abi Allah iyiliğini versin ya hava yastığımızın kazada açılmama durumuna ne diyorsun abi 023hm acil çözüm, öneri bekliyoruz senden danceebulent_tnt link' Alıntı:bende nasıl calışıyor dıyodum teknık buymuş desene
hatta ben dıkız aynasına bez ortuyorum kendılıgınden kararmış oluyo 005hihih 005hihih
O kadarda degildir artik. Olmadi torpidonun onune silikon yastik dosettiririz bari kafayi vurmayalim.noproblem91 link' Alıntı:Abi Allah iyiliğini versin ya hava yastığımızın kazada açılmama durumuna ne diyorsun abi 023hm acil çözüm, öneri bekliyoruz senden dancee
Abdullah biraz yaratici olmak lazim degilmi.by-Abdullah link' Alıntı:bülent alkışlıyorum seni..
evet klavuzda yazıyor ama alttada ufak yazılarla degısıklık gosterebılır falan fılan yazıyorgozgozlu35 link' Alıntı:Sanki kılavuzda yazıyordu ,acil fren de yanan lambalar