Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara Autoglym Cila+HD Wax Boya koruma uygulama konusu
Ynt: Ankara Autoglym Cila+HD Wax Boya koruma uygulama konusu
Elimizden geldiğince Mustafa(madmax50)'ninda yardımıyla yapacağız, sonuçları yine buradan paylaşırız. Mustafa, kendine alıyormuş gibi al abi bana da buluştuğumuzda hallederiz. Mikrofiber bez ve süngeri kendimiz getiriyoruz ozaman
Jlozde link' Alıntı:
Elimizden geldiğince Mustafa(madmax50)'ninda yardımıyla yapacağız, sonuçları yine buradan paylaşırız. Mustafa, kendine alıyormuş gibi al abi bana da buluştuğumuzda hallederiz. Mikrofiber bez ve süngeri kendimiz getiriyoruz ozaman
Can mikrofiber bezi autoglym ile değiştirme kararı aldım. Kaliteli bez hem kaliteli olur hem de uzun ömürlü. Bimde 4 TL alacağımız 13 TL, ayrıca yukarıda görülen parmak cila süngeri yerine sarı ped kullanılabilir. Burada da 22 TL yerine 6 TL fiyat farkı var. Yani isteyen arkadaşlar için 25 TL daha düşük ödeme yapılabilir. Bu şekilde düşünen biri olursa bana özel mesaj ile ulaşsın. Yarın siparişi vereceğim.
350 TL maliyet olacak. Kişi başı 90 TL gibi bir rakam çıkıyor. Bezleri ve süngeri değiştireyim diyen olursa 65 TL olacak. Alacağımız 120 liralık wax ile 10 uygulama yapılabiliyor yani bize tekrar işlem için fazlasıyla yetecek. Cilayı da 1 kutu fazla alıyorum yaz sonu uygulamayı tekrar yapabileceğimiz şekilde malzemelerimiz olacak.
ürünler gayet iyi baslangıc için, ekstra kilde alın yapmısken tam olsun, noname mavi kil alın derim max 20 lira suyla kaydırark işlemler öncesi zemini tamamen temizleyin, bir kil alırsınz ortadan ikiye bölüp 2 araca uygulayabilirsinz
Yasin90 link' Alıntı:
ürünler gayet iyi baslangıc için, ekstra kilde alın yapmısken tam olsun, noname mavi kil alın derim max 20 lira suyla kaydırark işlemler öncesi zemini tamamen temizleyin, bir kil alırsınz ortadan ikiye bölüp 2 araca uygulayabilirsinz
Waxı aldım Yasin maceraya gerek yok, verdiğin ürün önerenler var ama hd wax kendini kanıtlamış bir ürün. Fk1000 kullandım o da süper bir de hd waxı deneyelim.
madmax50 link' Alıntı:
Waxı aldım Yasin maceraya gerek yok, verdiğin ürün önerenler var ama hd wax kendini kanıtlamış bir ürün. Fk1000 kullandım o da süper bir de hd waxı deneyelim.