Ynt: Ankara Buluşması Fotoğraf Konusu
Misafır çok kıymetli yalnız Ercan abi
Misafır çok kıymetli yalnız Ercan abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adRe J link' Alıntı:Misafır çok kıymetli yalnız Ercan abi
Benim aracada çarpmışlar öyle benide birisi uyarmıştı ama birşey olmamıştı sincanda oluyor böyle yolu bizim oraya düşecek olanlar dikkat etmeli inş problem olmamıştır aracına abiercan_0636 link' Alıntı:Teşekkür ediyorum Orhan hocam benim içinde öyle, mayıs ayındaki sincan programında da kapalı spor salonunda sizin oradaydık, hatta park halindeyken astramın tamponuna bir vatandaş çarpıp kaçmıştı, aracın diğer tarafında da polis aracı park halinde idi, çarpan aracı gördünüzmü dedim....aracamı çarpmışlar diye cevap vermişlerdi... walll
En güzelini yapıyorsun abi burası yaşanacak ilçe değil zaten sincan etimesgut uzak durmak lazım ama ev orda biz yandık siz yanmayınercan_0636 link' Alıntı:yok önemli bir şey yoktu plastik olduğu için sorun olmadı....yalnız sincana gelipde aracı park etmem gerekirse fotoğrafını çekiyorum sağımdaki ve solumdaki araçların...
adRe J link' Alıntı:En güzelini yapıyorsun abi burası yaşanacak ilçe değil zaten sincan etimesgut uzak durmak lazım ama ev orda biz yandık siz yanmayın
Cidden mi ercan abi hayırlı olsun yeni eviniz taşınacakmısın neresinden etimesgutunercan_0636 link' Alıntı:o zaman bende yanmaya geliyom, etimesguttan ev almak üzereyim...beraber yanarız artık kahka536
Ethem kardeşim bizde seni tanıdığımıza memnun olduk, inşallah bundan sonra hep aramızda görmek isteriz.Ethem Bozkurt link' Alıntı:Buluşmaya katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.