Ankara da Angel eyes far kitlerini nerede bulabilirim?**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende duydum 150 ytl civarı olan xenonu ama olmaz olmaz bize sorunlusu denk gelir o zaman ne yapacağız?Garantileri yoktur ki onların

sorun olmaz olmazda aydınlatmada sorun cıkabilir
aslına kalırsa bence junyan alıp(2. el de olsa olur) mercegini valeo mercekle değiştirip kullanılsa süper olur
fk nınki gibi ledleri değiştirmek için camı acmaya gerek yok...

Fk nın dışındaki markalarda ledleri değiştirmek için camları açmak gerekmiyormu??

vertex 1 yıl. 150 ytl montaj dahil. texon 2 yıl garantili 220 ytl montaj dahil.

ankarada 250 ye junyan satan biri var sahibinden.com da arat ankara emek adresli bir yerdi.. garantisi yok ama aletin elden veriyor adam. 150 ye de cancan da taktırdığını düşünürsen.. en ucuz 400 ytl ye patlıyor xenon olayı tabi mercekli bir far takımı ve angel eye istiyorsan.. yok angel ı yemişim dersen 150 ye iyi gibi cancan..

ama bütün bunların yanında bana 2 gün önce hakan abi kaliteli bir xenon getiriyorum ve forum üyelerine güzel bir fiyata vereceğim dedi. ben şahsen ondan almayı düşünüyorum... 50 ytl fazla veririm ama kalitelisini takarım. bu xenonlar su resistanslı hemde su geçirme gibi bir olayı yok yani.. ben arabayı yıkatınca bazen far ın içinde buğulanma görüyorum o yüzden bana en sağlamı o xenon kit. beklemedeyim..

Angel eyes kiti garantili alıcam o yüzden iyice bi araştırıyorum.

peki beyler bu angel eyes kitlerinde far ayarı nası oluyo forumda bazı üyeler ayarı bozuk önümü göremiyorum gibi şeyler yazmışlar :confused:
o kadar para harcayıp kör kör dolanmayalım:D

Geri