Ankara da Angel eyes far kitlerini nerede bulabilirim?**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya sanırım far mercekli olduğu zmn ışığı daha iyi yayıyomuş...

bide, Kelvin'iyle alakalı, kelvin yükseldikçe yol görüşü azalıyormuş..

ya sanırım far mercekli olduğu zmn ışığı daha iyi yayıyomuş...

bide, Kelvin'iyle alakalı, kelvin yükseldikçe yol görüşü azalıyormuş..

orası doğru far mercekli olunca ışığı dağıtmıyo karşıdan gelenin gözünü almıyo yolda sağa sola saçılmıyo ve en ideali 4300 kelvin görüş için fabrika çıkışı xenonlarda böyle zaten ama 6000 bembeyaz 8000 kristal mavi olduğundan daha güzel duuruyor kelvin arttıkça görüş kalitesi azalıyor
ama far ayarı nası oluyo angelda :confused: :confused: :confused:

olm sana 30.000 kelvin alıcaz;)

Benim bildiğim angel'larda far ayarı normal farlarla aynı.Ama dandik markaların mercekleri kötü olduğu için ne kadar ayarlansa da ayar tutmuyormuş.

Arkadaşlar son noktayı koyayım kaliteli markadan şaşmayınız neden?

1-Eğer sırf xenon alacaksanız yolda karşıdan gelen veya önden giden araçlarda ki insalardan büyük küfürler yeme olasılığınız yüksek.Kaliteli markalarda iyi bir ayarla bu olmaz.
2-angeleye alıp takacaksanız eğer onlarda mercekli olduğu için dandik markalar birakın önünüzü göstermeyi mercekten zor zar çıkar önünüzü göremezsiniz gider değiştirisiniz sonra onun içi kaliteli marka alın derim

Tavsiye ettiğim markalar:Bosh,mtec,rg,titanium,sonardır

Bende duydum 150 ytl civarı olan xenonu ama olmaz olmaz bize sorunlusu denk gelir o zaman ne yapacağız?Garantileri yoktur ki onların

Ben almıştım 180 ytl ye...Garanti olayı şöle : Ampüller diyim artık 1 yıl garantili, sistem ise 2 yıl garanti...

sorun olmaz olmazda aydınlatmada sorun cıkabilir
aslına kalırsa bence junyan alıp(2. el de olsa olur) mercegini valeo mercekle değiştirip kullanılsa süper olur
fk nınki gibi ledleri değiştirmek için camı acmaya gerek yok...

Fk nın dışındaki markalarda ledleri değiştirmek için camları açmak gerekmiyormu??

Benim engellerin ledlerini değiştirmek için içini açmaya gerek yok zira farın arkasındaki led kablosunu girdiği yuvadan cektinmi direk cıkıyor...

Ben almıştım 180 ytl ye...Garanti olayı şöle : Ampüller diyim artık 1 yıl garantili, sistem ise 2 yıl garanti...

Benim engellerin ledlerini değiştirmek için içini açmaya gerek zira farın arkasındaki led kablosunu girdiği yuvadan cektinmi direk cıkıyor...

peki siz aydınlatmadan memnun musunuz :confused:
yalnız görüntü süper

peki siz aydınlatmadan memnun musunuz :confused:
yalnız görüntü süper

Teşekkürler :o

Şu bi gerçekki engeller normal farlar kadar güzl aydınlatmıyor maalesef... Ama arabaya kattığı görüntü ve hava tartışılmaz. Xenon meselesinde ise kesinlikle memmunum. 8000 k gücünde ve şimdiye kadar bi problem yaşamadım, taktıralı yaklaşık 3 ay oldu.

Allah allah aslında bir çok kişide depo markasını öneriyor.
Uzakdoğu malı. Arabayı aldığımda farları depo markaydı. Geceleri yolculuk kabus oluyordu. Uzun farlarda ışığı aşırı derecede dağıtıyordu. Farları komple Bosch ile değiştirdim sorun halloldu. Stop lambasında çatlaklar vardı. Depo markayı önermişlerdi. Tongaya düşüp iki stopu da değiştirdim. Önceleri yağmurda bagaja su alıyordu, iyice sıktık sıkıştırdık su işini hallettik ama malzeme adi olduğu için ışığı kırıyor, az ışık veriyor. Keşke almasaydım diyorum.

Geri