ya sanırım far mercekli olduğu zmn ışığı daha iyi yayıyomuş...
bide, Kelvin'iyle alakalı, kelvin yükseldikçe yol görüşü azalıyormuş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya sanırım far mercekli olduğu zmn ışığı daha iyi yayıyomuş...
Bende duydum 150 ytl civarı olan xenonu ama olmaz olmaz bize sorunlusu denk gelir o zaman ne yapacağız?Garantileri yoktur ki onların
sorun olmaz olmazda aydınlatmada sorun cıkabilir
aslına kalırsa bence junyan alıp(2. el de olsa olur) mercegini valeo mercekle değiştirip kullanılsa süper olur
fk nınki gibi ledleri değiştirmek için camı acmaya gerek yok...
Fk nın dışındaki markalarda ledleri değiştirmek için camları açmak gerekmiyormu??
Ben almıştım 180 ytl ye...Garanti olayı şöle : Ampüller diyim artık 1 yıl garantili, sistem ise 2 yıl garanti...
Benim engellerin ledlerini değiştirmek için içini açmaya gerek zira farın arkasındaki led kablosunu girdiği yuvadan cektinmi direk cıkıyor...
peki siz aydınlatmadan memnun musunuz
yalnız görüntü süper
Uzakdoğu malı. Arabayı aldığımda farları depo markaydı. Geceleri yolculuk kabus oluyordu. Uzun farlarda ışığı aşırı derecede dağıtıyordu. Farları komple Bosch ile değiştirdim sorun halloldu. Stop lambasında çatlaklar vardı. Depo markayı önermişlerdi. Tongaya düşüp iki stopu da değiştirdim. Önceleri yağmurda bagaja su alıyordu, iyice sıktık sıkıştırdık su işini hallettik ama malzeme adi olduğu için ışığı kırıyor, az ışık veriyor. Keşke almasaydım diyorum.Allah allah aslında bir çok kişide depo markasını öneriyor.