Ankara da Angel eyes far kitlerini nerede bulabilirim?**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1-Eğer sırf xenon alacaksanız yolda karşıdan gelen veya önden giden araçlarda ki insalardan büyük küfürler yeme olasılığınız yüksek.Kaliteli markalarda iyi bir ayarla bu olmaz.
2

ben direk xenon taktım olm biliyosun
ama bi sor neden taktım:)
benim arabanın far yapısından dolayı aydınlatması gözü almıyor;)
ben arabama taktıktan sonra gece abime arabayı verip karşıdan başka bi arabadan baktım hiç bir şekilde göz alma yok!!
takalı 6 ay olacak 1 tane adam bile sellektör atmadı şu güne kadarki ben o kadar hassasım bu konuda karşıdan gelen sellektör atsa direk sökerim xenonu yanii
o yüzden far yapısı önemli!!!
ayrıca esk şehir yolunda arkamdan gelen cogu kişiye sövüyorum
bu araclar bmw mercedes. adamların sucu yok
mercekli far direk karsıyı aydnlattıgı için yoldaki dalgaya göre önününzdekinin direk gözüne farı sokuyorsunuz:)
bu bendede yok cünkü far yapım süper yauu:D
vw işte napcan:D:D:D

şaka bi yana gercekten ben cok baktım denedim biri el kol hareketi yapsın sökücem dedim kimseden ters bi tepki almadım(eski ampullerimde bile almıştım yaneee;)

Benim engellerin ledlerini değiştirmek için içini açmaya gerek yok zira farın arkasındaki led kablosunu girdiği yuvadan cektinmi direk cıkıyor...

ama o farlar fk deilki junyan:)
bende onları diyorum...

Walla çok kafam karıştı ne yapacağım bilmiyorum.

finespeed den gidip alıcan herşeyi!!!

Alma konusunda değil aldıktan sonra bir sorun çıkarsa acaba finespeed ürünlerinin arkasında olurlarmı?

benim angel eyes ve xenonlar finspeedden. biraz pahalıya almışım onlardan ama napalım artık. en azından sorun çıkmadı.

far camını ostimde 2000stop

şaşmazda 2001 stop

baskentte 2002 stop yapıyo

ya sonuncuyu salladım ama cogu sanayide böle 2000 küsürlü bi stopcu oluyo onlar yapıo:)

onlar yapamaz yau:confused:
cam döken sanayide yerler var ama uzun iş bildigim kadarıyla soruyum genede bugün

fazla uğraşmadan yapan bi yer bulabilrsen çok makbüle geçer, sonar angel sağ far kırık :(

farlar elime ulaşınca duruma göre yaptırabilirsem yaptırcam :(

Geri