Ynt: Ankara Reis Opel Rezilliği.
ankarada opak iyidir servis konusunda
ankarada opak iyidir servis konusunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
drcoach link' Alıntı:Yine Reis yine Reis yine Reis... Aracı teslim alırken bi motor kaputunu açık baksaydınız, bazen 50cmlik boru unutuyorlar içeride, sonra o boru seyir halinde fanın içine giriyor, aracın yanıyor falan filan !
Opel Türkiye , Almanya GM... Bana hiç yardımcı olmadılar, size oldular ise şanslısınız...
Ha bu arada dikkatli olun, karalama kampanyası yapıyorsunuz diye avukatlarını da salarlar üzerinize, yapmadıkları şey değil !!
Mete34 link' Alıntı:almanya fılan hıkaye yazdıgım tum maıllerı opel turkıyeye yonlendırmekten baska bırsey yapmadılar . baskı balatam yandı once 4000 km oldugu ıcın garantıden degısıcektı sonra ıptal ettıler falan fılan (opel turkıye aradıgımda ordakı bayan ıstanbul trafıgı balata yanması normal dur kalk demişti ). basınıza gelen olayı cok ıyı anlıyorum sıfır arac alıp bu sorunların olması ve sıze gosterılen tavırları anca başına benzeri gelen anlar çok geçmiş olsun .
onderak link' Alıntı:Antalya gunlastan son derece memnunum ben.. Hayatimda hic bi servisten memnun olmadigim kadar
- bmw de bile bana bu kadar ilgi gostermiyorlar
- antalyalilara gunlasi tavsiye ederim, kemer yolundaki gunlasi..
- hepsi kotu deil, gecmis olsun..
Umarim sizde benim gibi iyi bi servis bulursunuz..
ouzhn06 link' Alıntı:Yapsınlar hocam. Karalama değil bu bilgi paylaşımı. Arabann diskler değiscek diye gittim yan sanayi dediler) arabanin sag on hoporlorunu saglam verdim patlak aldim opala gittim tertemiz hepsini halledip verdiler 2 saatte. Bir daha tobe ettim reise gidersem diye. Ilgi yok servis yok hcbisey yok. Opal gozumde bin kat daha buyudu
wings35 link' Alıntı:Arkadaşlar kendime Astra j aldım. malesef reis otodan alma gafletinde bulundum. aracı temizlememişler bile. üstü başı toz içindeydi neyse çok sorun değil.
1 hafta sonra kankam için almaya gittik. oda astra sedan dizel almaya karar verdi. neyse aracı almaya gittiğimizde sileceklerin ordaki camın birleştiği yerdeki plastiğin çizik olduğunu gördük ve söyledik neyse değiştirdiler. arkasından aracı aldık yola çıktık 2-3 dakika içinde radyo sistemi kapandı bi daha açtık kapandı cd koyduk kapandı falan filan. ertesi gün aracı götürdüğümüzde aaaa sorunmu varmışş ne varki?? siz radyo kullanmayı bilmiyorsunuz falan. ayarlarını yanlış yapmışsınızdır yanlış tuşlara basmışsınızdır...falan filan tabii insan bunları duyunca çıldırıyor. sanki karşılarında çocuk var. neyse radyoyu denemek için aracı alalım dedi, usta geldi marşa bastı aracı götürdü. hani aracı bize satarken bu turbolu araba marşı çalıştırdıktan sonra 1 dk bekliceksiniz lafları.. bize ne anlatıyolar kendileri ne yapıyolar. neyse usta geldi radyoyu söktük yazılım güncellenecek 1hafta sonra gelir. eyvallah dedik 1 hafta sonra geldi takıldı. radyoyu çalıştırdık 3 dk sonra aynı arıza ama bu sefer arızayı kabul etmediler ve bize servis fişi vermediler. arkadaş hemen opel müşteri hizmetlerini aradı şikayet etti sağolsun oradaki bayan çok yardımcı oldu. anlayacağınız aracı satarken x bey sattıktan sonra ne oldu hayırdır?? opel almanya dahil şikayetten sonra reis oto sesini çıkaramadı arızalı parça bu hafta teslim edilecek.(ama parçanın gelmesi yine bizim sayemizde oldu reis hiç bir halt yapmadı) inşallah çalışır. konuyu uzatmamak için bazı olaylarıda atladım. arkadaşım sinirden polise arabamı gasp ettiler diye polise bile gitti. siz siz olun opel reis ten uzak durun... biz öyle yapacağız. saygılar.
drcoach link' Alıntı:Ha bu arada dikkatli olun, karalama kampanyası yapıyorsunuz diye avukatlarını da salarlar üzerinize, yapmadıkları şey değil !!