Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

yavuzozkan link' Alıntı:
Sinan verdiniz o kadar konuyu foruma gaza geldim :) esas suç sizde şöle bir hafta öncesinden bombalasaydınız Android cihaz almak isteyenler diye öncesinde patlatırdık bombayı :) Gerçi bizimkisi Wince :) ama olsun büyük gelişme benim için..

Wince'de olsa androidde olsa kullanılmayacak çok özellik var. DVD koymuşlar mesela. DVD'yi ben ne yapacağım? yıl olmuş 2013, 16gb usb bellek 20 TL, 500 gb disk 100 TL. Oyunlar, internet,notlar, tv bunlar işe yaramayacak özellikler.

Baya yoğundum o zamanlar Proje işleri.. Wince olunca ekleme olmuyor. herseyden yeteri kadar var :))

madmax50 link' Alıntı:
Wince'de olsa androidde olsa kullanılmayacak çok özellik var. DVD koymuşlar mesela. DVD'yi ben ne yapacağım? yıl olmuş 2013, 16gb usb bellek 20 TL, 500 gb disk 100 TL. Oyunlar, internet,notlar, tv bunlar işe yaramayacak özellikler.
evet mustafa haklısın insanoğlu işte gonul hep daha iyisini ıstıyor    :D

yavuzozkan link' Alıntı:
Baya yoğundum o zamanlar Proje işleri.. Wince olunca ekleme olmuyor. herseyden yeteri kadar var :))
Olacak olacak, şu cihaz gelsin takalım ilk işim unlock yapmak olacak. Program yüklemek kolay da ben arayüzde birtakım düzenlemeler yapmayı düşünüyorum.

Mustafa takipteyim :)

Geri