Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ankara'dan Astra j 1.6 edition BRC Lpg

welllcommee,aracınıza iyi günlerde binmek nasip olsun

CALİBRA BG link' Alıntı:
aldın ama daha gelmedı dımı bende hertz hsk 165 lerıne bayılıyorum harıka hoparlör bıde ınfınıty lerde güzel

Hertz hiçbir zaman pişman etmez. Perşembe kargoya verilecek cuma taktırırm.

Kasım Çınar link' Alıntı:
welllcommee,aracınıza iyi günlerde binmek nasip olsun

Teşekkürler hepimize inşallah.

kursatihtilali link' Alıntı:
hoşgeldiniz foruma, tüpten memnun musunuz?

Hoşbulduk,

Tüpten son derece memnunum. geçen yıl İstanbul'dan aracı aldım düştüm otobana ortalmayı sıfırladım. Hızı 130'a sabitleyip tın tın geldim. Sapanca civarında dur bakalım bu eski atmosferik ne yapabilecek dedim ve gaza yüklendim, 15 dakika kadar 180-200km arası kullandım rodajda olmasına rağmen. 400km yolda 180 TL benzin yaktım. Ortalama tüketim 9 litre ortalama. Aracı alırken zaten biliyordum böyle yakacağını ama şehiriçinde hiç çekilmedi 10 litre altına düşemedim. Aldığım günün ertesi meşhur Brc bayisini arayıp randevu aldım. Öğleden sonra gittim başladık montaja. Sıfır araca lpg takılırmı ulen derken, bayiden gelen sıfır civicleri görünce neden takılmasın dedim :) Akşama montaj bitti ve ayrıldım.
Ayrılış o ayrılış 38000 km ve 11 ay oldu bayiye gitmeyeli. Yazın filtre değişti kendi servisimde o kadar.

Kesinlikle ne çekiş düşüşü ne de benzinde olmadığını hissettiren bir durumla karşılaştım. Şuan ortalama tüketim 9 litre ve lpg ile 10.5 gibi yakıyorum.Lpg'yi ankarada 2.7'den alıyorum son zamlarla. Lpg taktırırken çok eleştirildim sıfır arabaya takılmaz diye ama şimdi bakıyorum 1500 TL kit ücretini 4 defa amorti ettim. 1.6 atmosferik lpg olmadan çekilmiyor ama lpg ile dizelden çok daha mantıklı. 1.6 almadan önce dizel alacaktım kesinlikle ama test sürüşü yapınca dizeli 5 dakikada sildim kafamdan. 95'lik dizel bu kasaya hakaret gibi olmuş. Özellikle şehiriçinde çekilmiyor.

CALİBRA BG link' Alıntı:
ozdemır napıyon bu gece evdemısın yoksa alemlere mı akacan  rasta_occasion

Bu aksam evde yegenlerle PTT takilacaz. Yilbasinda ozelliklede Istanbul da ailece cikarsan basinin belaya girme ihtimali yuksek.

Siz en azından evde ailenizle berabersiniz. Birde bizim gibi sabaha kadar çalışanlar var :)

madmax50 link' Alıntı:
Siz en azından evde ailenizle berabersiniz. Birde bizim gibi sabaha kadar çalışanlar var :)

Allah kolaylik versin iyi mesailer ama cok sikayetci degilsiniz sanirim :)

arkadaşlar fırsat varken ankara  opelsizasla üyeleri olarak bi toparlansak şöyle 2014 başlarında, bu arada keyifli forumlar madmax50 ....

madmax50 link' Alıntı:
mustafa hayırdır ne işinde çalışıyordun sen

OGOKTAS link' Alıntı:
Allah kolaylik versin iyi mesailer ama cok sikayetci degilsiniz sanirim :)

Benden ağır şartlarda çalışan polisler ve askerler var. Ben bilgisayar başında kahvem elimde forumlarda takılıyorum en azından :)

Geri