!!!Ankaradan Opc insignia 1.6 Turbo Kaplan dişi!!!

diyecek birşey yok allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin allah olmayanlara da nasip etsin..

Maf sensörü yeterli basınc değerini algılayamadı birinci sınıf işçilikle taktıydık blowoff u skyline intercooler boru temin edip onun üzerine ara boruyla yaptık ama gel gör ki maf sensörü yan cizdi motor gücü kesti turboyu korumaya aldı forumda ki bi astra gtc si olan arkadaşın ki gibi yalnız öğrendim ki maf sensörünün değerlerini kısarsak yani cekeceği basıncı o zaman algılamıyor blowoff u onada şimdilik ben girmedim bir aylık arabada gerek yok iyi bi intake kit arayışındayım bakalım,birde almanyadan akrabamla bağlantıya gectim ebaydan bir çok parça takip ediyorum blowoff hüsranından sonra daha değişik şeylere yönelecem birde çağrı şu chip işi ne alemde sen takip etmişsindir?

Maf sensörü yeterli basınc değerini algılayamadı birinci sınıf işçilikle taktıydık blowoff u skyline intercooler boru temin edip onun üzerine ara boruyla yaptık ama gel gör ki maf sensörü yan cizdi motor gücü kesti turboyu korumaya aldı forumda ki bi astra gtc si olan arkadaşın ki gibi yalnız öğrendim ki maf sensörünün değerlerini kısarsak yani cekeceği basıncı o zaman algılamıyor blowoff u onada şimdilik ben girmedim bir aylık arabada gerek yok iyi bi intake kit arayışındayım bakalım,birde almanyadan akrabamla bağlantıya gectim ebaydan bir çok parça takip ediyorum blowoff hüsranından sonra daha değişik şeylere yönelecem birde çağrı şu chip işi ne alemde sen takip etmişsindir?
:) Söylemiştim Blow off'un problem olacağını.
İllaki istiyorsanız blow off sesi alacagınız tek birşey var.
Forge Dump Valve veya Bailey's Dump Valve.

Map için ben olsm V-max düşünürdüm.

:) Söylemiştim Blow off'un problem olacağını.
İllaki istiyorsanız blow off sesi alacagınız tek birşey var.
Forge Dump Valve veya Bailey's Dump Valve.

Map için ben olsm V-max düşünürdüm.

Valla problemin çözümü basit ama maf sensörünü yarı yarıya devre dışı bırakıyoruz yeni arabadada gerek yok heralde,
bu arada forge veya baily's i nerden bulacam?
map V-max?

Insignia için chip yok gibi birşey şuanda.
İzmir'de yaptıran var, hatta buraya fotosunu eklemiştim arka lastik genişliği 295 olan :D
ondan başka chipli görmedim. o araçta ne durumda bilmiyorum, sorun çıkarttımı yoksa sağlam mı haberim yok.
birde Gedizler'de duran siyah Insignia vardı,
OPC panjur felan vardı araçta, sahibinden.com'daki ilanına yazılım ile 192 hp'ye çıkartılmıştır yazıyordu. ne kadar doğru bilemem.
bence şimdilik chip düşünme derim.
yavaş yavaş yap ki zevki çıksın :)

Insignia için chip yok gibi birşey şuanda.
İzmir'de yaptıran var, hatta buraya fotosunu eklemiştim arka lastik genişliği 295 olan :D
ondan başka chipli görmedim. o araçta ne durumda bilmiyorum, sorun çıkarttımı yoksa sağlam mı haberim yok.
birde Gedizler'de duran siyah Insignia vardı,
OPC panjur felan vardı araçta, sahibinden.com'daki ilanına yazılım ile 192 hp'ye çıkartılmıştır yazıyordu. ne kadar doğru bilemem.
bence şimdilik chip düşünme derim.
yavaş yavaş yap ki zevki çıksın :)

Sanırım o dediğin aaracı gördüm koyu füme rengi hemde ankarada gördüm çetin emeç bulvarında yan yana geldik oda komple irmcher yaptırmış sanırım aracı 35 plakalıydı ama sunroff navigasyon yoktu aracta görebildiklerim çok donanımlı bi araç değildi kısa bi sohbet ettik ışıklarda chip var bende dedi gayet memnun gözüküyordu arkadaşın ağzı kulaklarına varıyordu valla:)
bu arada çok deli parcalara niyetlendim almanya üzerinden bakalım ilerki günlerde çok değişecek insignianın rengi şu performans olayınıda biraz çözsem tamamdır:)

Forge ' u forge'un sitesinden alabilirsin. Forge Motorsport yaz google'a.
Bailey's UK'den geliyor,onu da netten temin etmek lazım...SAhibindende birkaç tane vardı bir ara.

V-max'da Ankara'da BHP Tuning tarafından sağlanıyor. Alman markaları arasında Opel'e en çok mod yapan firmalardan birisidir. Erden'in opc'de V-max chip var, 240 hp olan..
Oldukça memnun oldugunu söylüyordu.. Tavsiye ederim.

Geri