- Konuyu Başlatan
Bu arada blowoff yalan oldu arkadaşlar!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diyecek birşey yok allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin allah olmayanlara da nasip etsin..
Bu arada blowoff yalan oldu arkadaşlar!!!
neden?
Söylemiştim Blow off'un problem olacağını.Maf sensörü yeterli basınc değerini algılayamadı birinci sınıf işçilikle taktıydık blowoff u skyline intercooler boru temin edip onun üzerine ara boruyla yaptık ama gel gör ki maf sensörü yan cizdi motor gücü kesti turboyu korumaya aldı forumda ki bi astra gtc si olan arkadaşın ki gibi yalnız öğrendim ki maf sensörünün değerlerini kısarsak yani cekeceği basıncı o zaman algılamıyor blowoff u onada şimdilik ben girmedim bir aylık arabada gerek yok iyi bi intake kit arayışındayım bakalım,birde almanyadan akrabamla bağlantıya gectim ebaydan bir çok parça takip ediyorum blowoff hüsranından sonra daha değişik şeylere yönelecem birde çağrı şu chip işi ne alemde sen takip etmişsindir?
Söylemiştim Blow off'un problem olacağını.
İllaki istiyorsanız blow off sesi alacagınız tek birşey var.
Forge Dump Valve veya Bailey's Dump Valve.
Map için ben olsm V-max düşünürdüm.
Insignia için chip yok gibi birşey şuanda.
İzmir'de yaptıran var, hatta buraya fotosunu eklemiştim arka lastik genişliği 295 olan
ondan başka chipli görmedim. o araçta ne durumda bilmiyorum, sorun çıkarttımı yoksa sağlam mı haberim yok.
birde Gedizler'de duran siyah Insignia vardı,
OPC panjur felan vardı araçta, sahibinden.com'daki ilanına yazılım ile 192 hp'ye çıkartılmıştır yazıyordu. ne kadar doğru bilemem.
bence şimdilik chip düşünme derim.
yavaş yavaş yap ki zevki çıksın