Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız abi buraya kendi aracınızın fotosunu koymayın ayrı bi konu açın aracınız opel olmasa bile koyabilirsniz ayrı konuyabende aracımla ilgili bir kaç resim atayım dedim umarım beğenirsiniz aracım opel değil ama saygılar sevgiler
İlk soru için,ses dosyasındaki duydugunuz ses hava filtre kitinden dolayı oluşan surge sesi. Filtre kiti açık hava filtresi - dbilas değil.
İkinci için,opc'ye HKS takmayı denedik. Arıza verdi. GTC Turbo'da denedik arıza verdi,sattığımız GTC Turbo yine arıza verdi. Fakat daha sonra iirc ' i tek yöne çevirme olayını keşfettik,bunu deneme şansımız olmadı. Araca blow off takmanız ses için ise birşey diyemem,ancak işlevini yerine getirsin diye endişeleniyorsanız,aracınızda zaten oem dump valve mevcut.
Temin edebilirim,ancak araştırmam lazım,Insignia için görünmüyor dbilas'in sitesinde,fakat 1.6 Turbo olduğu için , Opel'in aynı motor kodlu araçları ile (Z16LER-LET) uyumlumlu ancak,sizin motor biraz geniş GTC 1.6 Turbo için olan dbilas kit sanırım size uyacaktır.Yine de yanlış bilgi vermemek için soruşturacağım.
bende aracımla ilgili bir kaç resim atayım dedim umarım beğenirsiniz aracım opel değil ama saygılar sevgiler
Ne deli arabalar böyle..güle güle bin
Madem bunu paylaştım accorddan öçnceki opelimin hatrı kalır onuda paylaşayım ilk arabam serçeye kadar gider gibi ya bu iş
uda Honda Accord öncesi yine Opel ailesinden olduğum zamanlardan Opel Astra 1.6 125 Ps 06 EKN 45
Umarım gözlerinize hitap etmişlerdir Bu hayatta benimde bi araba tutkum var işte
Ben çok beğendim üçünüde:good: