- Konuyu Başlatan
Insallah. Dileklerin icin cok tesekkurler.
Sendede daha iyilerini gormek isteriz.
çok sağolasın inşallah zaten benim artık tek istediğim bi araç kaldı kısmet olursa bunu sattığım zaman X6 düşünüyorum bakalım hayırlısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah. Dileklerin icin cok tesekkurler.
Sendede daha iyilerini gormek isteriz.
Ben jantları cumartesi günü canlı canlı gördüm. Gayet hoş duruyordu. Resimdeki gibi değil daha farklı... Tekrar güle güle bin emrecim...
Bu başlığı baştan sona okudum, Maşallah aracınız çok güzel, kazasız belasız güle güle kullanın inşallah, .... ancak jantlar konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim, jantlar güzel olsa da aracınızın üzerinde çok iyi durmamış, bir önceki metalik jantlar sanki daha güzel duruyordu.
ilgin ve alakandan dolayı çok teşekkür ederim şuana kadar jantlara olumsuz bakan 4-5 kişi oldu seninle birlikte bunlar benim için çok önemli şayet gerceğini canlı canlı görüp olmamaış diyen biri olsa valla sökecem jantları öncekileri takacam ya yolda giderken bile araba yokmuş gibi millet janta bakıyor gecen gün camım acıktı kırmızı ışıktayız yanımdaki araç arabaya bak demiyorda jantlara bak jantlara diyor valla bu sanal ve reel olayında çok çelişkiye düşmeye başaladım nolcak bilmiyorum
Fotoğraflarda iyi durmuyor, ancak gerçeğinde güzel görünüyorsa ve güzel tepkiler geliyorsa o zaman değiştirmeye gerek yok.
jantlar bu açıdan çok güzel durmuş harbiden viteste yakışmış