!!!Ankaradan Opc insignia 1.6 Turbo Kaplan dişi!!!

valla servislerin bir dediği diğerini tutmuyor :) bende işin içinde olmadığım için bilemem ama araçta olanı söyledim. getiren var takan var demiyorumki :D
Insignia OPC'nin donanım listesinde 19" standart, 20" opsiyonel. tasarım aynı bir fark yok.
hayırdır, mesajlarını sanki bana kızmışsın gibi yazıyorsun öyle bir hava sezdim :D

burada 20" normal Insignia jantı var, 1200 tl. büyük ihtimalle tanesidir :D

http://www.opel-accessories.com/sub...egory=Alaşım+Jantlar+20+inç&part_num=13258242

yani OPC 5000 değil 6000 bile olabilir :(

Insignia OPC standart 19" jant la gelir.
20" opsiyaneldir.

bu jantın 19 olalnını bir yerden temin etme imkanımız var mı bizim?

Rusyada bulunur ama Turkiyede bilemiyorum.
19" la 20" ayni jant degil.
19" olanlar daha cok corsa opc in 18" jantlarinin buyugu gibi.

20" jantlarin olcusu fabrika cikisi 255/35 R 20.
35 yanakla ben rusyada 2 senedir kullaniyorum. Yollarinda Turkiyeden bir farki yok.

Ben olsam 20" ler icin dusunmezdim bile. Direk alirdim.

Rusyada bulunur ama Turkiyede bilemiyorum.
19" la 20" ayni jant degil.
19" olanlar daha cok corsa opc in 18" jantlarinin buyugu gibi.

20" jantlarin olcusu fabrika cikisi 255/35 R 20.
35 yanakla ben rusyada 2 senedir kullaniyorum. Yollarinda Turkiyeden bir farki yok.

Ben olsam 20" ler icin dusunmezdim bile. Direk alirdim.

muhtemelen bulunca bende alacam yakında rusyaya gelme durumumda var zaten bakalım belki ordan ayarlar dönerim orda var dedin kedin gelirim artık :)

muhtemelen bulunca bende alacam yakında rusyaya gelme durumumda var zaten bakalım belki ordan ayarlar dönerim orda var dedin kedin gelirim artık :)

Rusyada insignia opc satisda ve bizim opc forumunda alanlar var.
O yuzden servisler satiyor ama hazir olmaya bilir. Bana bir haftada jant getirmislerdi. 18"opc janti bir tanesini cizdigimden dolayi degistirmislerdi.

Geri