!!!Ankaradan Opc insignia 1.6 Turbo Kaplan dişi!!!

masallah diyorum .Ama Bir deneyim dinlemek isterseniz Filitrenizi orjinale cevirin derim size.
Kapali kutu ici green veya diger AYNI bazli filtreleri kullanin.
Beygir kaybini mutlaka yasarsiniz heleki simdi sicak geliyor.

:good::good::good:çok güzel.. tebrikler..

tavsiye olarak:
1-irmscher siyah ve logosuz ön panjur..
2-irmscher arka büyük rüzgarlık..
3-çok kollu beyaz jant..
irmcher panjur arabayı sebring gibi gösteriyor kardeş ya ben opc panjuru buldum sonunda gelecek inşallah jantlarıda bbs 19 ofsetli dışı gümüş içi black chrome takacam kısmet olursa irmcherin arka rüzgarlığı aracın arka güzelliğini bozuyor şuan üstünde orjinal opc çıta spoiler var

fikirler için çok teşekkürederim...

çok güzel bir araç beyaz çok yakışmış hep sevmişimdir opelde beyazı,Allah olmayanlara nasip etsin.

bu ekstraları alırken en kadar fark verdiniz acaba gercekten güzel olmuş arac ama 20 inclik jantlarla daha iyi olabilirmiş ..

arac geldiğ gün sıfır niyetine benim ön ve arka tamponu aldılar 3000 liraya saydılar
ön tampon arka tampon marşpiyeller ve bagaj cıtası 7500 tl mal oldu,bizim yollarımıza 19" bile fazlada bakma işte 18 de devede kulak gibi kalır diye 19" seçtim...

Maşallah,öncelikle aracınız hayırlı olsun.
Aracın Türkiye'de belki de tek olması muhtemel,o yüzden böyle bir araç seçip,özenip opc tamponlar aldığınız için sizi tebrik etmek isterim..

Bu arada benim gözüme takılan 2 problem var. Birincisi jantlar. Şahsi fikrimce,o jantlar bodykitsiz bir insignia'ya,ve özellikle Sports Tourer'a çok uygun,çünkü çok asil duruyorlar.OPC bodykit olan bir araçta sportiflik hissini düşürüyor kanımca :) Onların yerine yine 20" spor bir jant tercih edilebilirmiş.

Bir diğer fark ettiğim ve tavsiyem de,kullandığınız HKS Mantar filtre piyasadaki en kötü filtredir.*Hem filitre işini iyi yapamaz,sünger araları çok açıktır,hem de yağlı filitre ise (genellikle HKS Mantar'lar yağlı olur çünkü - yağlamanız gerekmez ancak fabrikasyon olarak yağlıdır- ) MAF sensörünüzü bozabilir. Bunun yerine kesinlikle bulabilirseniz Apex'i Power Intake , veya Aem Dryflow - K&N lerden birini öneririm. Ha,bir de şu var , OPC bodykit aldığınıza göre , bunu da almayı düşünebilirsiniz sanırım, dBilas Flowmaster :)

Kendi nacizane düşüncelerim tabiki bunlar :)

Aracınız gerçekten çok güzel,kazasız belasız ve cezasız kullanmayı nasip etsin Tanrım.

*Internetten araştırırsanız,yapılan her filtre testinde HKS yerden yere vurulmuş,ve hepsinde sonuncu olmuştur :) Kendim de bu filtreyi takmadan önce bir hayli araştırmıştım.

Bende iyi dileklerin için öncelikle çok teşekkür ederim 20" olmasada 19" bbs ofsetli jant kullanacam tamponların genişliği ofsetleri ortaya cıkaracaktır dediğin gibi bu jantlar sadece janta bakıldığında mükemmel ama araca komple bakıldığında hiç gitmiyor bu body kite en kısa zamanda değiştirecem,
filtre konusuna gelince şimdilik kullanıyorum hafta son hava filtre borusunu ve turbo borusunu krom yaptıracam birebir sonra daha verimli bi filtre tercihi yapabilirim seni dediklerini dikkate alarak son resimleri koyduğum zaman yine fikrini söylersen sevinirim,aracın tek olma konusuna gelince kayıtlarda 1.6 turbo nun tüm opsiyonlar içinde hiç satılanı olmamış daha ben biraz abartıp bütün opsiyonları sectim hepside mevcut tam opsiyon ve opc bodykit olan daha satılmamış bendne başka tek olacam ama opsiyonlardan değil özenle en iyi parçalarla modifiyem devam edecek ve allahın izniyle sizin fikrilerinizlede tek olacam inşallah tekrar çok sağol...

Hayırlı olsun, kazasız belasız..
Kaplan dişi donanım seçeneğimi yaw ?

bu aracta iki secenk var bi opc line diye secenek fiyatı 2 küsrülerde ön tampon eki arka tampon eki ve bagaj cıtası bu opc komple badykit ön tampon arka tampon marşpiyeller ve bagaj cıtası,bodykitin adı ise kaplan dişi diye geciyor araca baktığınız zaman kaplanın dişleri farlar gözleri alt ızgara ağzı üst panjur burnunu oluşturuyor ilk defa opel opc motorunu mavi yerine beyaz üretti nedenide beyaz kaplandan ilham aldığı için...

Geri