!!!Ankaradan Opc insignia 1.6 Turbo Kaplan dişi!!!

Maşallah kazasız belasız. Sözün bittiği yer.

Maşallah kazasız belasız kullanın süper;) ...
Dün bahçelide aynısından gördüm teknik griydi heralde rengi
Jant olarakda keşke 20'' olsaydı derim ben bide panjurun nikelaj kısımlarını siyah kaplayıp denemek lazım

Son düzenleme:
EMRE allah kazasız belasız kulanmak nasip etsin aracın çok dikkat çeken bir araç aman diikkat ettt

Güle güle kullan vites topuzu opc ve ışıklandırmalıdır inşallah

!!!yeni resimler!!!

Aracın Rengi Beyaz İçi Siyah ve piyano black sectim,

1) FlexiRide şasi sistemi
2) Sunroff Paketi
3) DVD 800 + Navigasyon Peketi
4) İnfinity Ses Sistemi
5) Ergonomik Deri spor koltuk (ısıtma soğutma Elektrikli hafızalı)
6) 19" Jant (En kısa zamanda BBS Ofsetli jant takılacak)
7) OPC Desing Full OPC dış donanım ve Body kit Bagaj spooiler Opc line sticker (İnternette çıkan Kaplan dişi modeli)

Bunun Yanı sıra 3M Cam filmi Kaput çamurluk kaplama, ses izalasyonunu , Oracal Tavan kaplama , HKS Mantar Air Filtre ve İnsignia aparatları , (Pedallarım eksik şuan onlarda yarın öbür gün geliyor)

Bu araca dair Fikirlerinizi,önerilerinizi hertürlü düşüncenizi paylaşırsanız çok sevinirim,

Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin....

Yeni resimler!!!!

SAM_1021.jpg

SAM_1020.jpg

SAM_1019.jpg

SAM_1014.jpg

SAM_1013.jpg

SAM_1010.jpg

SAM_0991.jpg

SAM_0989.jpg

SAM_1008.jpg

SAM_1007.jpg

SAM_1006.jpg

SAM_1005.jpg

SAM_0997.jpg

SAM_0996.jpg

SAM_0995.jpg

SAM_0993.jpg

SAM_0989.jpg

SAM_0985.jpg

Aracınızı sık sık görüyorum Balgat Folio Tech'e geliyorsunuz. Maşallah kazasız belasız on numara kusursuz bir araç.

Bende iyi dileklerin için öncelikle çok teşekkür ederim 20" olmasada 19" bbs ofsetli jant kullanacam tamponların genişliği ofsetleri ortaya cıkaracaktır dediğin gibi bu jantlar sadece janta bakıldığında mükemmel ama araca komple bakıldığında hiç gitmiyor bu body kite en kısa zamanda değiştirecem,
filtre konusuna gelince şimdilik kullanıyorum hafta son hava filtre borusunu ve turbo borusunu krom yaptıracam birebir sonra daha verimli bi filtre tercihi yapabilirim seni dediklerini dikkate alarak son resimleri koyduğum zaman yine fikrini söylersen sevinirim,aracın tek olma konusuna gelince kayıtlarda 1.6 turbo nun tüm opsiyonlar içinde hiç satılanı olmamış daha ben biraz abartıp bütün opsiyonları sectim hepside mevcut tam opsiyon ve opc bodykit olan daha satılmamış bendne başka tek olacam ama opsiyonlardan değil özenle en iyi parçalarla modifiyem devam edecek ve allahın izniyle sizin fikrilerinizlede tek olacam inşallah tekrar çok sağol...

Rica ederim her zaman.
Filtre için bence tek tek uğraşmak yerine dbilas alıp taksanız en iyisini ve en verimlisini almış olursunuz.

Opel bu araçta bile tabandan gaz pedalı kullanmamış,doğrusu hayret edilecek bir durum.

Bu arada dikkatimi çeken bir başka önemli husus da şu :
Emniyet kemeri tokası kullanıyorsunuz. :tomato::rulet:
Toka takmak alarmı keser,ancak bir kaza halinde emniyet kemerinin yapacağı görevi zaten geçtim,Airbag'lerinizin açılmasını da engelleyeceği için ölümcül sonuçlar doğuracaktır..Çünkü Airbag emniyet kemeri takılı olduğu için değil,emniyet kemerinin aracın beynine verdiği gerilme sinyaline göre açılır.Kaza anında emniyet kemerinin gerilmemesi,beyine " aracın ön kısmı darbe aldı ancak ortada kaza yok,taş sekmesi vs." şeklinde bir mesaj gönderecek ve airbagleriniz açılmayacak..

Uyarması benden,uygulaması size kalmış :)
Allah kaza bela göstermesin,o ayrı bir konu.

Son düzenleme:
Geri