- Konuyu Başlatan
Maşallah, Allah kazalardan belalardan korusun.Opel aşığı olup bu arabayı sevmeyen olmaz herhalde.Varsada çıksın ortaya dövelim Jantlarda opc olsaymış tam süper olacakmış...
ahh olsaymış olsaymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah, Allah kazalardan belalardan korusun.Opel aşığı olup bu arabayı sevmeyen olmaz herhalde.Varsada çıksın ortaya dövelim Jantlarda opc olsaymış tam süper olacakmış...
Aracın Rengi Beyaz İçi Siyah ve piyano black sectim,
1) FlexiRide şasi sistemi
2) Sunroff Paketi
3) DVD 800 + Navigasyon Peketi
4) İnfinity Ses Sistemi
5) Ergonomik Deri spor koltuk (ısıtma soğutma Elektrikli hafızalı)
6) 19" Jant (En kısa zamanda BBS Ofsetli jant takılacak)
7) OPC Desing Full OPC dış donanım ve Body kit Bagaj spooiler Opc line sticker (İnternette çıkan Kaplan dişi modeli)
Bunun Yanı sıra 3M Cam filmi Kaput çamurluk kaplama, ses izalasyonunu , Oracal Tavan kaplama , HKS Mantar Air Filtre ve İnsignia aparatları , (Pedallarım eksik şuan onlarda yarın öbür gün geliyor)
Bu araca dair Fikirlerinizi,önerilerinizi hertürlü düşüncenizi paylaşırsanız çok sevinirim,
Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin....
Bende iyi dileklerin için öncelikle çok teşekkür ederim 20" olmasada 19" bbs ofsetli jant kullanacam tamponların genişliği ofsetleri ortaya cıkaracaktır dediğin gibi bu jantlar sadece janta bakıldığında mükemmel ama araca komple bakıldığında hiç gitmiyor bu body kite en kısa zamanda değiştirecem,
filtre konusuna gelince şimdilik kullanıyorum hafta son hava filtre borusunu ve turbo borusunu krom yaptıracam birebir sonra daha verimli bi filtre tercihi yapabilirim seni dediklerini dikkate alarak son resimleri koyduğum zaman yine fikrini söylersen sevinirim,aracın tek olma konusuna gelince kayıtlarda 1.6 turbo nun tüm opsiyonlar içinde hiç satılanı olmamış daha ben biraz abartıp bütün opsiyonları sectim hepside mevcut tam opsiyon ve opc bodykit olan daha satılmamış bendne başka tek olacam ama opsiyonlardan değil özenle en iyi parçalarla modifiyem devam edecek ve allahın izniyle sizin fikrilerinizlede tek olacam inşallah tekrar çok sağol...