ANLAMSIZ SU EKSİLTME SORUNU ÇÖZEMİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burakyrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı durumları yaşıyoruz bu kronik bir sorun bende sizin gibi su eksiltme sorunu yaşıyorum..arac 40000 km 1.4 turbo astra j nasıl çözeceğiz bilmiyorum 2 senedir ugraşıyorum.çözüm bulamadım...

1.4 ise her boruya heryere göz gezdir ve birde 1.4 de kalorifer peteklerine bakmak gerekli giriş çıkışına solda dış yüzeyini söküp bakabilirsin yedek su deposu ve kapağınıda bak etrafında ıslanma varmı ve yine kaloriferin su boruları var motor kaputunu açıp etrafında elini gezdir sonra termostat gövdesi plastik o gövdeden az az salabiliyor bunlara iyice bakılmalı

Genelde termostat govdesi ve yedek su deposunda catlak meydana geliyo bu yuzden oluyo buralari bi elle gozle kontrol edin

• Beğen
Tepkiler: 06Berkay
Hocam bak arkadaş yağ soğutucusunu değiştirince düzelmiş. Onu kontrol edin zira Opel de yağ soğutucusu kroniktir..

Hocam bak arkadaş yağ soğutucusunu değiştirince düzelmiş. Onu kontrol edin zira Opel de yağ soğutucusu kroniktir..
Yag sogutucu sorunu genelde 1.6 da kronik 1.4 lerde nadir

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Yag sogutucu sorunu genelde 1.6 da kronik 1.4 lerde nadir
Zafer hocam bizim 1.3 lerde de kronik maalesef. Opel aynı parça yada aynı parçanın farklı modellerini kullanıyorsa kaçınılmaz..

• Beğen
Tepkiler: 06Berkay ve Kaan.
Yağ soğutucu patlamasının tek nedeni antifirizidir yağ soğutucu yağ kaçırması buda zamanla sertleşen sıcak ve soğuk durumundan contadır

• Beğen
Tepkiler: OKANCAANNN
Geri