Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun ya!!! hayırdır neoldu ki? sorun neymiş?

hadi ya? çok büyük geçmiş olsun. çokmu zorladın neden olmuş bellimi?

zorlasam içim yanmaz. 100 100 giderken takur tukur dedik ve kaldık. bir süredir bazı problemler vardı ama sebebi çözülemiyordu bir türlü. sanırım hepsinin kökeni buna dayanıyor. küçük bir çatlak vardır o an kırılacağı tutmuştur diyor usta. şanslısın bloğa zarar vermemiş dedi.

bunada şükür diyelim ozaman. çok geçmiş olsun. parça konusunda yardımcı olabilirsem beni ararsın. burdaki parçacılardan filan araştırma yaparım.

tamam teşekkür ediyorum. telefon numaran var zaten. gerekirse haber veririm. gt egzantrikleri takmayı düşünüyorum. eğer denk gelirse bir fiyat al. değerlendirelim.

yapılmışken en iyi en güzel şekilde yaptırmak en mantıklısı kardeşim...bu satten sonra bu arabaya bir süre daha bineneceksin kendini amorti etsin...sonuçta bildiğin gözünün görerek yaptırdığın araban...

Son düzenleme:
bu arada kardeş aracın yapılırken hergün ayrıntılı resmini çekelim...ilerde satarken iyi bir belge olur...ben her ayrıntıda çekeyim istersen?.

Geçmiş olsun Bahadır, ne tarafta oldu ? Akseki'nin ayazında uğraşmamışsınızdır inşallah. İyiki gece çıkmamışsınız..

Geri