Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende gelmek isterdim ama hafta sonundan beri hastalıktan bayılmış vaziyetteyim...çok isterdim orada olmak...neyseki merthan abi yakın bana..bi kendime geleyim direk arayacağım...

akşama ufak bir toplantımız var. katılmak isteyen dostlarımızı bekleriz. caner ile buluşucaz. :)

akşama ufak bir toplantımız var. katılmak isteyen dostlarımızı bekleriz. caner ile buluşucaz. :)
Bu saate kadar sürmedi ise toplantı an itibariyle kaçırdık :D
Opelim.net Antalya SMS hizmeti başlatalım :rakir:
İyi geçmiştir umarım , bizim gibi yapmayın arada fotograf da çekin :rolleyes::D
bahadır gidek mi kardeş???:D;)

Otobüsle gelin İbrahim aman diyim, Vectra yatıyor, B5,5'a kalbim dayanmaz..

canerle ikimiz buluştuk. çok güzel bir sohbetimiz oldu. içtiğimiz çayın sayısını hatırlamıyorum bile :) herşey çok güzeldi anlık bir tanışma toplantısıydı bizimki. ama birdahaki sefere ciddi anlamda bir buluşma yapalım artık :)

valla bizden başka çay içen yoktu ama adamlar 2 kez çay demlediler :):)
bugün servisten sonra aydın abinin yanınada uğrarız bir merhaba deriz. :)

konu antalya olunca bu sorunumu burayada yazdım SAKIN ANTOTO YA GİTMEYİN DERİM(ÖNCELİKLE tüm opelim.net ÜYELERİNE VE OPEL SAHİPLERİNE SELAMLAR.BÜYÜK HARF KULLANMAMIN SEBEBİ DİKKAT ÇEKMEK İSTEMEM VE ÖFKEMDENDİR ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM.SEVEREK ALDIĞIM VE SEVEREK BİNDİĞİM OPEL ASTRA J ARACIMI 15.000 KM BAKIMI için YETKİLİ SERVİSE GÖTÜRDÜM (GARANTİSİ BİTMESİN DİYE MECBUREN) NEYSE İLK OLARAK ÇOK BİLMİŞ ARKADAŞIN BİRİ ARABAMI TESLİM ALDI ARABAMIN YANINDA SERVİSE GİREBİLİRMİYİM DEDİĞİMDE YASAK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER OK DEDİM FAKAT ARACIM KONUSUNDA HASSAS OLDUĞUMU VE DİKKAT ETMELERİNİ BİZZAT SÖYLEDİM.BU SOĞUK KARŞILAMANIN SONRASI EŞİMLE BEKLEME ODASINA GEÇTİK 2 SAAT SONRA ARABAMI YIKAMAK İÇİN ÇIKARDIKLARINDA GÖZÜM GİBİ BAKTIĞIM SIFIR ARACIMIN KAPI ALTININ ÇİZİLDİĞİNİ GÖRDÜM HATTA BOYASI KALKMIŞ VAZİYETTE HEMEN SORUMLUYU ÇAĞIRDIM İLK ÖNCE ESKİDEN VARDIR GİBİ SÖZLER ETTİ SESİMİ BİRAZ YÜKSELTİNCE KABUL ETMEK ZORUNDA KALDI DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ ARACINIZI BAKIM İÇİN EMANET EDİYORSUNUZ VE ARACINIZI ÇİZİYORLAR HEMDE YETKİLİ SERVİSTE YETKİLİ HERMEN HALLEDERİZ DEDİ FİLAN FALAN EVET HALLOLDU AMA BARİZ LOKAL BOYA YEDİ ARABAM (Kİ ÇİZİK DAHİ YOKTUR ARABAMDA) BENDE HAKLI OLARAK BAĞIRDIM ÇAĞIRDIM AMA NAFİLE BİRDE ÜSTÜNE 400 TL BAKIM ÜCRETİNİ VERDİM BU OLAY O KADAR ZORUMA GİTTİKİ ŞU AN BİLE YAZARKEN ÇOK SİNİRLİYİM BİRDE BU KARGAŞADA ARACIMIN ÜZERİ KÖPÜKLÜ KALDIĞI İÇİN KROM ÇITALARI GEÇMEYEN BİR KÖPÜK İZİ OLDU TAMAMEN KOPTUM ARTIK. BUGÜN OPEL İLETŞİMDEN ANTOTO YU ŞİKAYET ETTİM BİR KAÇ GÜN SONRA DÖNECEKLERİNİ SÖYLEDİLER BEN BU SERVİSİ MAHKEMEYE VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.FAZLA UZATMAYAYIM ZATEN SİNİRDEN İYİCE GEVELEDİM SİZ OPEL SAHİPLERİNE TAVSİYEM SAKIN ANTOTOYA GİTMEYİN BEN FORUMLARDAN OLUMSUZ YORUMLAR OKUMAMA RAĞMEN GİTME GAFLETİNE DÜŞTÜM AMAN DİYEYİM SAYGILAR)

Geri