Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
başıma gelen bu olayları yazmamın sebebi böyle adi servislerin siz antalyadaki opel sahiplerine aynı şeyleri yapmasını istememdendir.Ne tesadüftür ki avukatım ve hocamın aynı şekilde 15000 bakımında insigyasının kaportasını çizmişler.Benim etrafımda bu kadar şikayet varsa siz düşünün

uyarınız için teşekkürler.
caner bugün telefonum denize düştü :) pert oldu. eğer aradıysan muhtemelen ulaşılamaz demiştir. saat 5 de işten çıkıcam 7 gibi evde olucam. bugün servisteki mehmetle konuştum bugün çalışmıyormuş. şansımıza. haftaya kaldı dostum servis olayımız. ama istersen sen hafta içi git. ben ararım haber veririm gidiceğini. telefonum hala kapalıdır. akşam eve gidince diğer tele takıcam.

Son düzenleme:
Antoto'nun bişi yok normal dediği şeylerin anormal şeyler olduğunu Kocaeli Ek-Can'da öğrendim.Artık nası bi servis anlayışı varsa Antoto'da.Hoş garanti'den halledilecek durum olmasına rağmen,adamlar normal diyo.Gerek satış,gereksede servis konusunda tam bi fiyasko Antoto.Allah kimseyi düşürmesin...

Hedef'in son zamanlarında insanların yaka silkmesinden sonra Ant oto'dan umutluydum ben ama yine Günlas'a kalıcaz anlaşılan

ee geri çıktımı bari telefon n lcak şimdi :)
bende diyorum niye görüşemedik...benim için acele etmeye gerek yok ya..hiç problem değil gideriz bir ara...

ee geri çıktımı bari telefon n lcak şimdi :)
bende diyorum niye görüşemedik...benim için acele etmeye gerek yok ya..hiç problem değil gideriz bir ara...
çıkardık sudan. hemen pilini çıkardım. eve gidince fön tuttum 2 gün kullanmadım. bugün sabah maşallah diyeyim hiçbişey olmamış gibi çalışıyor. blackberry yapmış arkadaş :):)

Günlas nası Dinçer abi bu mevzularda ?
Bakım için kendim gitmedim, gidenlerden de büyük bir şikayet duymadım şimdilik. Sattığım astrayı ekspertiz için götürmüştük değişmesi gereken bir parça için uygun fiyat vermişlerdi ve değişmeden önce ne yapabiliriz diye baktılar. Bana göre şimdilik kötünü iyisi. Garanti derdi yoksa zaten eski ve yeni sanayi özel Opel servisinden geçilmiyor. Hedef'e adım atan kim varsa servis açmış sanki :D
çıkardık sudan. hemen pilini çıkardım. eve gidince fön tuttum 2 gün kullanmadım. bugün sabah maşallah diyeyim hiçbişey olmamış gibi çalışıyor. blackberry yapmış arkadaş :):)

Senin telefon bile yüzüyor biz 2 yıldır denize gitmedik arkadaş :kop:
Blackbarry benimde dikkatimi çekiyor, özellikle outlook v.s. için çok iyi

dün arabanı gördüm pazar şekerlemesi yapar gibiydi gölgelerin altında :)
nerde gördün ya? ben bütün gün dışarılardaydım. :) bede dün gece Berkayın arabayı fenerde gördüm. ama onunmuydu değilmiydi tereddüt yaşadım. camına mesaj yazıp koyacaktım. emin olamadığım için yazmadım.

Geri