Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
illa 1,2 enjoymu olması gerekiyor? :D biraz zor bir durum :) hem biz genelde ayırım yapmııyoruz :D bu arada antalyanın neresinden?

bende fenerde oturuyorum. akşam bizim canerle çay içicez. sende gel istersen. terracty arkasında benim ev. fenere filan gidiyoruz genelde.
arabayla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. canerde baya bilgilidir. özellikle motor tekniğii konusunda.

bende fenerde oturuyorum. akşam bizim canerle çay içicez. sende gel istersen. terracty arkasında benim ev. fenere filan gidiyoruz genelde.
arabayla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. canerde baya bilgilidir. özellikle motor tekniğii konusunda.

Oo çok iyi ancak bugun otelde mesaiye kalacağım sanırım :( sizin içinde uygun olursa bu 2 gun sonrasında iş çıkısı bir gün görüşürsek iyi olur . Bende terracity'e 3 dk uzaklıktayım.

tamam ozaman şöyle yapalım. perşembe yada cuma gününe ayar çekelim. iş çıkışı 7-8 gibi buluşup aydın abiyi ziyarete gidelim. dinçer filanda gelir. hem toplanmış oluruz. nedersin? bu arada hangi oteldesin? bende otelciyim.

Merhaba arkadaşlar. Bursadan yazıyorum ama ailem antalyada 15 gün sonrada Antalyadayım. aracımında bakımlarını hep Antalya da yaptırırım.benim sorunum yol bilgisayarımda yıkamacıda ya su kaçırdılar ya çok bastırdılar. bunu gösterebileceğim ve uygun yaptırabileceğim neresi var?

Ekli dosyalar

• 2012-12-31 11.06.30.webp
    2012-12-31 11.06.30.webp
    36.4 KB · Görüntüleme: 10
sanki parmak basılmış gibi duruyor. su kaçmalarında genelde kenarlardan koyulaşma yapıyor yada tamamen kesiliyor ekran. akdeniz sanayisinde bir bildiğim var ama yapabilirmi tam bilmiyorum göstermek lazım.

tamam ozaman şöyle yapalım. perşembe yada cuma gününe ayar çekelim. iş çıkışı 7-8 gibi buluşup aydın abiyi ziyarete gidelim. dinçer filanda gelir. hem toplanmış oluruz. nedersin? bu arada hangi oteldesin? bende otelciyim.

Bana uyar , yeterki iş olmasın :) Kundu Sherwood Breezes / Muhasebedeyim hocam ben . Maalum kapanışlar yüzünden ne sanayiye gidebiliyorum teşhis için ne başka bişey :) Sizinle görüşsek iyi olacak dediginiz gibi . Siz hangi oteldesiniz ?

teşekkürler hocam şimdi Bursadayım burda bir gösterecem ilk boş vaktimde. çünkü yıkamacı burda pek para vereceğini sanmam ama masrafımın bir kısmını kurtarırsam oda yeter bana:S
durduk yerde başımıza iş açtılar ya

Geri