Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana uyar , yeterki iş olmasın :) Kundu Sherwood Breezes / Muhasebedeyim hocam ben . Maalum kapanışlar yüzünden ne sanayiye gidebiliyorum teşhis için ne başka bişey :) Sizinle görüşsek iyi olacak dediginiz gibi . Siz hangi oteldesiniz ?
ben kemerde ORANGE COUNTY RESORT da satınalma müdürüyüm. ben terracity arkasında oturuyorum. istediğin zaman görüşebiliriz. ben hergün 7 gibi evde oluyorum.

tamam msn fazla kullanmıyorum gerçi :)

Tamamdır ozaman üstad , en yakın bı aksam terracity kapalı otoparkta görüşmek üzere fikirlerinize ihtiyacım var :)

tamam istediğin zaman alo de 2dk ya inerim ben. 0530 787 96 09

tamam bende kaydettim. görüşürüz.
Dinçer nerelerde ya hiç girmiyor foruma gören duyan bilen varmı?

:maden::bir::rakir::maden:

İyi geceler ahali

iyi seneler ahali...... 2013 ilk toplantısını nezaman yapıyoruz?
2013 yılı sağlık, mutluluk, huzur ve cezasız, belasız sürüşler getirsin ahalimize :rock
ne zaman gelelim? ;)
Ne zaman istersen Bahadır, ibrahim'e bi moral gezisi yapalım.
istediğin zaman kardeşim. toplantı olmasını beklemene gerek yok. kapı herzaman açık :)
:bir:
Arkadaşlar merhaba :) 2007 model Corsa 1,2 Enjoy' olan arkadaşlarla özel bi görüşelim :)
Hoşgeldiniz ahaliye
Merhaba arkadaşlar. Bursadan yazıyorum ama ailem antalyada 15 gün sonrada Antalyadayım. aracımında bakımlarını hep Antalya da yaptırırım.benim sorunum yol bilgisayarımda yıkamacıda ya su kaçırdılar ya çok bastırdılar. bunu gösterebileceğim ve uygun yaptırabileceğim neresi var?
Hoşgeldiniz, yıkamacılara pek güvenmeye gelmiyor demek, geçmiş olsun
tamam bende kaydettim. görüşürüz.
Dinçer nerelerde ya hiç girmiyor foruma gören duyan bilen varmı?
Buyrun benim, yine Niğde yolları göründü bana 30 Aralık gibi Merthan, 2012 hiç iyi gelmedi bize... inşallah 2013 Sağlıkla geçer :(
Merhaba arkdaşlar
Bende Muratpaşadayım, çok sosyal biri olmasamda iyi araba kullanırım.
Hoşgeldiniz :)

Geri