Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben kemerde ORANGE COUNTY RESORT da satınalma müdürüyüm. ben terracity arkasında oturuyorum. istediğin zaman görüşebiliriz. ben hergün 7 gibi evde oluyorum.

Hocam ben bu kadar Türk'ün bi arada bulunduğu otel görmedim yav :D
Bu yaz bi haftalık ziyaretinize gelmiştik bizim şansımıza mı denk geldi diycem ama bizden bi ay önce giden tanıdıklarda aynı şeyi söyledi Türk balayı çiftinden çok bişey yok otelde. Bişey değil o kadar yerli halkın içinde insan kendini tatilde hissetmiyor Ruslar çirkefti falan ama yabancı ortamda tatil yaptığımı anlıyordum :D :D
Bu arada birazda öveyim tabi gene de yanınızdaki Hydros'tan iyidir o kadar yaşlı Avrupalı da başka otelde yoktur sanırım mimariyi ve personel ilgisini de atlamayalım tabi :bir:

akşama buluşuyoruz. herkezin haberi olsun :)

Hocam ben bu kadar Türk'ün bi arada bulunduğu otel görmedim yav :D
Bu yaz bi haftalık ziyaretinize gelmiştik bizim şansımıza mı denk geldi diycem ama bizden bi ay önce giden tanıdıklarda aynı şeyi söyledi Türk balayı çiftinden çok bişey yok otelde. Bişey değil o kadar yerli halkın içinde insan kendini tatilde hissetmiyor Ruslar çirkefti falan ama yabancı ortamda tatil yaptığımı anlıyordum :D :D
Bu arada birazda öveyim tabi gene de yanınızdaki Hydros'tan iyidir o kadar yaşlı Avrupalı da başka otelde yoktur sanırım mimariyi ve personel ilgisini de atlamayalım tabi :bir:
bizim otelin müşteri potansiyeli 2012 sezonunda şu şekildeydi:
%35 rusya
%12 türkiye
%21 hollanda
%18 almanya
%14 arab ve ingiliz
işin gerçeği biraz şansınıza türklerin olduğu döneme denk gelmişsiniz :) genelde resmi tatil dönemlerinde türlkler fazlalaşıyor. en az türk olan ay haziran sonu temmuz başı. haberiniz olsun ;)
gerçi ben pek o kısımla ilgilenmiyorum. kim gelir kim gider pek işim olmaz. hatta müşterileri bile görmem ben :)
benim iş satınalma olduğu için genelde ya ofiste yada otel dışında oluyorum.
bu arada hydros otellede kıyasladığınız içinde üzüldüm :( :D 2010-11-12 sezonlarında kemer bölgesinde kalite olarak ilk 3 teydik. 1 amara, 2 rixos, 3 bizdik. bu kış tüm odalarımızı yeniledik. tüm odalarımız delux oda standartlarında. hatta şuanda inşaatımız hala devam ediyor. alakartlarımız ve sahilimiz komple değişiyor. iskelede yapılan gece partilerine ağırlık veriliyor. tamamen konsept ve parti oteli oluyoruz bu sezon :D

%35 rusya
%12 türkiye
%21 hollanda
%18 almanya
%14 arab ve ingiliz
işin gerçeği biraz şansınıza türklerin olduğu döneme denk gelmişsiniz :) genelde resmi tatil dönemlerinde türlkler fazlalaşıyor. en az türk olan ay haziran sonu temmuz başı. haberiniz olsun ;)
gerçi ben pek o kısımla ilgilenmiyorum. kim gelir kim gider pek işim olmaz. hatta müşterileri bile görmem ben :)
bu arada hydros otellede kıyasladığınız içinde üzüldüm :( :D 2010-11-12 sezonlarında kemer bölgesinde kalite olarak ilk 3 teydik. 1 amara, 2 rixos, 3 bizdik. bu kış tüm odalarımızı yeniledik. tüm odalarımız delux oda standartlarında. hatta şuanda inşaatımız hala devam ediyor. alakartlarımız ve sahilimiz komple değişiyor. iskelede yapılan gece partilerine ağırlık veriliyor. tamamen konsept ve parti oteli oluyoruz bu sezon :D

Abi seni Satış&Pazarlama yapmaları gerekiyormuş ne güzel tanıttın otelini yaa :)

Abi seni Satış&Pazarlama yapmaları gerekiyormuş ne güzel tanıttın otelini yaa :)
eyvallah :)
ben öyle salla başını al maaşını tiplerden değilim. otelin herşeyinden haberim olmasını isterim. f&b den h.k departmanına kadar kim ne yapmış bilirim allaha şükür :) genel müdürle birebir çalışmamın etkiside var sanırım :)

%35 rusya
%12 türkiye
%21 hollanda
%18 almanya
%14 arab ve ingiliz

Sevindim deluxe oda cidden güzeldi Hydrosla kıyaslama sebebim bi sene önce ordaydım tabi kalite açısından karşılaştırmıyorum biz memnun ayrılmıştık o konuda ;)

bu arada akşam 7 de buluşuyoruz terracty civarında gelmek isterseniz buyrun bekleriz. 0530 787 96 09 numaram. şimdi çıkmam gerekiyor paydos vakti :) caner akşam görüşürüz. herkezi bekleriz. hava soğuk olmazsa cartinge filanda gidebiliriz. fikir :)

günaydın millet. dün eve geldiğimde 3 saat bacaklarımı hissetmedim yemin ederim. elektrikli battaniyeyi bacaklarıma sardımda yattım :D zorumuz neydi ya okadar saat dışarda oturduk. hemen yan tarafta kapalı mekanı vardı oraya oturaydık keşke :D ama güzeldi sohbet muhabbet. bu haftasonu foto çekimi içinde toplanalım. caner yaylardan gelişme varmı?

Geri