Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boya aşaması foto ' su yok mu ? :) Şimdilik onlar ile idare edelim :)

çekecektim fotoları ama usta daha boyaya başlamadı. cumartesi günü zımparasını yapacakmış. uğrayıp birkaç kare çekmeyi düşünüyorum.

Hayırlı olsun Merthan, geçen gün geldim Aydın'ın yanına ama sen gelip gitmişsin. Yeni jantları yarın görürmüyüz? :D

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, kalıcı olmanız dileğiyle.

İbrahim, sahil yolunu kafadan elersek, bozkır yoluda kardan dolayı bahara anca açılır :D (test ettim) geriye sadece ısparta üzerinden gelmek kalıyor :)

ahaliiii ben geri dönüş yaptım :) yıl sonu işlemleri derken baya bi ara vermişim foruma mesajları okuyunca farkettim:)
bir kaç yerde adım da geçmiş.. soguk kış günlerinde işyerim sıcak bir buluşma yeri olarak herzaman ahaliye açıktır. dilediginiz zaman bana sormaksızın mesai bitişi (saat 19:00 dan sonra) toplanabiliriz.

oooo Aydın abi hoşgeldin.... ben bir yoklayayım milleti bir bakalım nezaman toplanabiliriz.

valla jantların yarına boyadan çıkacağını sanmıyorum ama uğrayıp enazından boyadaki fotosunu çekicem.

Hayırlı olsun Merthan, geçen gün geldim Aydın'ın yanına ama sen gelip gitmişsin. Yeni jantları yarın görürmüyüz? :D

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, kalıcı olmanız dileğiyle.

İbrahim, sahil yolunu kafadan elersek, bozkır yoluda kardan dolayı bahara anca açılır :D (test ettim) geriye sadece ısparta üzerinden gelmek kalıyor :)

artık abi aksaray konya arasında bizim arabalar sapıttığı için konya aksaray arası olmadığı sürece her yer olur...:)

Evet ahali bu akşam 19:00 'dan sonra Aydın'ın işyerinde (uluç mahallesi, Altınkum'dan uncalı istikametine giderken Akbank'ın karşısı) buluşuyoruz. Herkesi bekleriz :)

Geri