Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinlikle Yan taraf sıcak sıcak bize bakarken zorumuz neydi bilemedim ama hoş sohbetti teşekkürler :)

birdahakine daha sıcak bir ortama gideriz. hatta birgün aydın abiyi ziyarete gidelim.

Sevgili Antalya Ahalisi,
Aranıza yeni katıldım. Antoto'dan Corsa 1.2 Essentia'mı pazartesi teslim alacağım. Aracımı 16 inç çelik jant ve gövde rengi kapı kolları ve bir senelik motor ve boya koruma ile 29500 tl ye satın aldım. Ayrıca kaskoyu da aynı yerden yaptırdım. Ama internetten araştırdıkça arabayı teslim alırken de bir takım promosyonlar (karter koruma, kauçuk paspas vb.) koparabileceğimizi gördüm. Bu konuda tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. Selamlar.

aramıza hoşgeldinz. hayırlı uğurlu olsun şimdiden arabanız. bu tarz promosyonlar satıcıların elinde oluyor genelde. ben 2004 corsamı aldığımda. paspaslar, boya ve iç koruma paketi, alarm ve bagaj üstü spoyler almıştım.

Satış tamamlanmış sanırım bizde satış esnasında yapmıştık benzer bir pazarlık trafik seti,hız sabitleyici, park sensörü, boya-koltuk-karter koruma benzeri şeyler alabiliyorsunuz artık ne koparabilirseniz hediye sonuçta :P :)

Bencede yol önemli :)

arkadaşlar 2 gün önce çok temiz düşeşe vectra gt jant takımı buldum. şimdi boyada. astra 111 modelinin jant rengine boyanıyor. çoook hoşuma gitti jantlar. kısmet olursa salı gününe jantlarımı teslim alıcam. şuan üstündeki jantlarımda duruyor. onlarıda elimde dursun. hangisi güzel olursa o janta yazlık diğerine kışlık lastik takıcam. ama eminin gt jantları yakışacak. en çok hoşuma giden şey renk oldu. 111 rengi olunca tadından yenmez :)

bizim ahalide baya uyku modunda belli

Geri