Kalmazısnız b6 kasa ile İbrahim, çıkın gelin Hayırlı uğurlu olsun, b5,5 yaramadı sana
Bekliyoruz
sağolasın abi yok bahadırın pejosuyla gelecez o daha iy sahibini düşünen araba onun adı...adam 20 tlye depoyu fulluyor daha ne olsun...:rakir:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalmazısnız b6 kasa ile İbrahim, çıkın gelin Hayırlı uğurlu olsun, b5,5 yaramadı sana
Bekliyoruz
pazar günü Konya'da sınavım var. acaba bir kaçamak yapsak mı?... yavv oruç oruç o yol çekilmez ama... dile kolay 5 saat.
ortada buluşsak?
Şaka tabi Merthan, işin açığı bugünlerde çok yoğun olmasam bile iftardan sonra pek bi hareketsiz kalıyorum :sopa::rakir: Onun için yazamıyorumistenmeyen kişi olurmu hiç kardeşim. kimseden ses çıkmıyor buluşamıyoruz. levent güzelobadayım diyince uğrayın bana dedim. isterseniz yarın akşam buluşalım. iftardan sonra çay içelim.
20 TL'ye psikolojik benzin var vatandaş geel :rakir:sağolasın abi yok bahadırın pejosuyla gelecez o daha iy sahibini düşünen araba onun adı...adam 20 tlye depoyu fulluyor daha ne olsun...:rakir:
Ortası neresi İbrahim, akseki dağarında keklikmi avlayacağızbencede ortada buluşalım...
ben sana diyorum kardeş 2 günlüğüne bir kaçamak yapalım diye...gidip gezip tozup gelelim...:sulanma:
Şaka tabi Merthan, işin açığı bugünlerde çok yoğun olmasam bile iftardan sonra pek bi hareketsiz kalıyorum :sopa::rakir: Onun için yazamıyorum
Bu akşam terminal transferim var, isterseniz sonraya planlayalım ki katılımı arttıralım. Bu arada Berkay senin evin o tarafa mekan açmış, ev yemekleri tarzında. Olmadı bir gün ona hayırlı olsuna gideriz.
adamım akşam iftardan sonra buluşalım. leventle biz buluşucaz. sende gel. hatta beyler akşam toplanıyoruz herkezin haberi olsun. burdan haberi olmayanlar birbirine ulaşsın. dincer transferin saat kaçta?
20 TL'ye psikolojik benzin var vatandaş geel :rakir:
Nasıl memnunmusun b6'dan ?
Ortası neresi İbrahim, akseki dağarında keklikmi avlayacağız
harbiden sen ayda bir yaz böyle. bağları kopartmayalım.hehehe bi satır mesaj yazdım, antalya ahalisi konusu canlanıvermiş, ortalık karışmış:maden:
Senin "deplasmana" gitmeni bekliyormuşuz Levent