Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şaka tabi Merthan, işin açığı bugünlerde çok yoğun olmasam bile iftardan sonra pek bi hareketsiz kalıyorum :sopa::rakir: Onun için yazamıyorum :rolleyes:
Bu akşam terminal transferim var, isterseniz sonraya planlayalım ki katılımı arttıralım. Bu arada Berkay senin evin o tarafa mekan açmış, ev yemekleri tarzında. Olmadı bir gün ona hayırlı olsuna gideriz.

20 TL'ye psikolojik benzin var vatandaş geel :rakir:
Nasıl memnunmusun b6'dan ?

Ortası neresi İbrahim, akseki dağarında keklikmi avlayacağız :)

b6 dan memnunmusun dersen abi...yakıt konsunda bu daha az...teknoloji farkını hissediyorsun...şuanda bir sorunumuz yok aramız iy ama ilerde ne olur bilmiyorum...

o zaman şöyle yapalım eskişehire gidip iftar yapak sonra gelin sizi aksarayda misafir edelim,ardından antalyaya çaya gidelim...çok mu oldu...:D

Oda olur inşallah. Kısın gelenimde ürgüpe filan gideriz. :)

İftardan sonra toplanıyoruz. gelmek isteyen bana yasa Levent'e ılaşsın

0530 7879609

abi şu imzalar varya kotamın düşmanı girmeyecem daha foruma :D
çay a da gelmiyorum toplaşın siz allah allah..
bu havada ne çayı ya..

Çaylar güzeldi dini Levent? Ayse kızımızın elindende ayrı güzel oluyor içmek. :)

eskişehir e gelin ortada buluşalım :D:D bende gelmiş olurum....
EsEslimi oldun abim sen ne işin oralarda :) Oldu olacak bucağa gel mermere, seversin sen :D
b6 dan memnunmusun dersen abi...yakıt konsunda bu daha az...teknoloji farkını hissediyorsun...şuanda bir sorunumuz yok aramız iy ama ilerde ne olur bilmiyorum...
Otomaktikmi? Kazasız, belasız.
o zaman şöyle yapalım eskişehire gidip iftar yapak sonra gelin sizi aksarayda misafir edelim,ardından antalyaya çaya gidelim...çok mu oldu...:D
aksaraydan sonra mersinde bahattine yada adanada ecoya gidilecekse neden olmasın ;) Arada ulukışlada bahçede nasipte ne varsa onlardanda toplarız :sulanma:
Çaylar güzeldi dini Levent? Ayse kızımızın elindende ayrı güzel oluyor içmek. :)
Afiyet olsun, benim transfer işi 10 gibi bitti, ondan sonrada erasta'da işten çıkanlar için eve servis yaptık. Kısacası yalan oldu. Ayşe kim bu arada?

Geri