Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buluşma saat 8 de dimi ?

arkadaşlar ben 20:30a doğru gelebilirim bilginiz olsun?

geldik arkadaslar . neredesiniz

evet arkadaslar; ihsan ve orkun hem buluşma fikrini ortaya attınız hemde gelmediniz neden acaba?

bu arada eglenceli bir gece oldu gene katılan arkadaslara, özellikle yeni arkadasımız berkay a tşkler....

Son düzenleme:
73825_451060642771_763407771_5562478_7609318_n.jpg

Levent'in yemeğine ortak olan genç arkadaşmız. (fotografın geriside var ama baskılar neticesinde sansürlendi) :D

74442_451060677771_763407771_5562479_4182831_n.jpg

Soldan sağa; Berkay, Levent ve Aydın'ın araçları.

Son düzenleme:
gecenin organizatörleri aydın ve dinçer'e teşekkür eder, berkay'ın da aramıza katılmasından dolayı kutlar, sağlıklı günler dilerim.

evet arkadaslar; ihsan ve orkun hem buluşma fikrini ortaya attınız hemde gelmediniz neden acaba?

bu arada eglenceli bir gece oldu gene katılan arkadaslara, özellikle yeni arkadasımız berkay a tşkler....
abi buluşmayı dün sabah belirlemişsiniz akşamda buluşmuşsunuz valla dün giremedim nette...bayram haftası olduğu için bu aralar işler yoğun...

ayrıca hepinizden tek tek özür diliyorum,buluşma konusunu biz çıkardık ama işte tekrar kusura bakmayın

çekinerek geldiğim opelim.net buluşmasına beni dostluklarıyla ve abilikleriyle kucaklayan aydın,levent,dinçer abilerimize ve apo'ya teşekkürler. En kısa zamanda tekrar görşmk üzere... Kahveye bekliyorum mekan belli. kalın sağlıcakla...

Aydın ve dinçer abi elinize sağlık güzel bir buluşma olmuş bende rüyamda sizin buluşmaya katılmışım ilginç bir rüyaydı.

abi buluşmayı dün sabah belirlemişsiniz akşamda buluşmuşsunuz valla dün giremedim nette...bayram haftası olduğu için bu aralar işler yoğun...

ayrıca hepinizden tek tek özür diliyorum,buluşma konusunu biz çıkardık ama işte tekrar kusura bakmayın

ihsan , şaka yapıyosun herdalde dün belirlemişisniz dün buluşmuşsunuz diye cuma günü buluşulacak diye 3-4 gündür konu dönüyor ayrıca dün sabah 8:30-9 arası foruma girmişsin görmemen münkün deil ,dün görmesen 4 gündür dönen konuya gelcem diye ismini bile ekledin. ismini yazdıgın başlık cuma akşamki buluşmaydı zaten.!!!

Son düzenleme:
Geri