Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mangal yapalım:)

Güzel fikir. Çok güzel yerim mangalda pişirilenleri, izlemeye doyamazsınız :D

Buluşma işini Aydın'a sormak lazım :D:D

niye bana soruyoruz anlamadım :) siz ayarlayın ben katılırım ... ama iletişim sorunu yaşıyoruz sürekli o nedenle katılacak arkadaslar cebini özelden dincer"e(tyanali) bildiririse iyi olur....

Son düzenleme:
niye bana soruyoruz anlamadım :) siz ayarlayın ben katılırım ... ama iletişim sorunu yaşıyoruz sürekli o nedenle katılacak arkadaslar cebini özelden dincer"e(tyanali) bildiririse iyi olur....
Patronluk kolay değil abicim :D :kop:
Öyle buluşma piş, ağzıma düş olmaz :D:D
evet berkay iyi fikir :) hatta sen organize et :)
Berkay'dan ve diğer "genç" arkadaşlardan fikir, öneri bekliyoruz ;) Buna kendini genç hisseden Gid üyesi koç grubu üyesi arkadaşlar da dahil :D:D

Olası buluşma/buluşmalar için tlf numaralarınızı gerek bana gerekse wone, levent'e yada berkay'a özel mesaj atabilirsiniz arkadaşlar..

İyi geceler ahali bu arada..

eyvallah arkadaslar
bır ara aklımdan gecmedı degıl yuruye yuruyemı gıtsem acaba dıye ama sagolsun arkadas dırek cekıcı ıle geldı ya tam 20.30 a dogru baktım barbarosun orda pek goremedım bı kac tur atıyım dedım 1 kesıcı 2 kesıcı tam 3 e taktım lambayı gordum duruyum dedım bı baktım pofff :)
valla arkadaslar bulusma falan dıosunuz ya herkes bırbırını arasın bulusalım 530 203 60 51
7/24 kaza bela olmadıktan sonra

HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR...
ben bayramdan önce buluşmaya gelemem abilerim arkadaşlarım...
bayram haftası olduğu için işler yoğun bu aralar...
bayramda da memlekette olucam (denizli)...
MANGAL GÜZEL FİKİR AMA BEN MANGALDAN HİÇ ANLAMAM AMA YEMESİNİ İYİ BİLİRİM :D

ama elimden geldiği kadar bişiler yapmaya çalışırım,o kadarda nankör değilim:)

Son düzenleme:
ben o mıntıkaya ihsan bakıyor zannediyordum,
meğer aydın bakıyormuş :)

Geri