Aydın ve dinçer abi elinize sağlık güzel bir buluşma olmuş bende rüyamda sizin buluşmaya katılmışım ilginç bir rüyaydı.
hayırdır burakcım yaw ne diyelim rüyan hayrolsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydın ve dinçer abi elinize sağlık güzel bir buluşma olmuş bende rüyamda sizin buluşmaya katılmışım ilginç bir rüyaydı.
+1 İhsan daha önce listeye eklemiştin kendini ?ihsan , şaka yapıyosun herdalde dün belirlemişisniz dün buluşmuşsunuz diye cuma günü buluşulacak diye 3-4 gündür konu dönüyor ayrıca dün sabah 8:30-9 arası foruma girmişsin görmemen münkün deil ,dün görmesen 4 gündür dönen konuya gelcem diye ismini bile ekledin. ismini yazdıgın başlık cuma akşamki buluşmaydı zaten.!!!
kusura bakma abi nette tlf.dan giriyorum ben göremedim buluşma tarihini tekrar özür dilerim ön yargılı konuştuğum için...ihsan , şaka yapıyosun herdalde dün belirlemişisniz dün buluşmuşsunuz diye cuma günü buluşulacak diye 3-4 gündür konu dönüyor ayrıca dün sabah 8:30-9 arası foruma girmişsin görmemen münkün deil ,dün görmesen 4 gündür dönen konuya gelcem diye ismini bile ekledin. ismini yazdıgın başlık cuma akşamki buluşmaydı zaten.!!!
valla beyler dun ıcın harbı harbı kusura bakmayın gece saat 11.30 ıbı gırdım nete yazıcaktım yazmadım dun aksam saat 8.30 gıbı barbaros cay bahcesının onunden gectım hatta kesıcı kesıcı gezıyordum ılerıden u cekıp gelıyım dedım meslek lısenın orda radyatör hortumum patladı kala kaldım arkadasları aradım 2.5 saat ordaydım gece ustayı aradım geldı sagolsun cozum bulduk oyle donebıldım
hıc bırınızın telefon numarısa da yok haberde veremedım
organıze edıp gelememek daha kotu ve cabası
genede özur dılerım
her ne olursa olsun
Patronda benimle aynı saatte yazmış, arabayı çekmeyi deneyebilirdik belki?geçmiş olsun orkun yakınmışsın bize bi koşu gelsen yardım ederdik elimizden bişi gelirmiydi bilemem ama...
Patronda benimle aynı saatte yazmış, arabayı çekmeyi deneyebilirdik belki?
İyi akşamlar ahali, kimse yokmu?