Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Unuttuk yazmayı; Aydın bey yeni aracınız hayırlı, uğulu olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Her ne kadar Opel tercih etmemiş olsanız da sınıfının en iyi aracını tercih etmeniz bir nebze teselli etti bizi. Forumumuza olan katkınızın ve paylaşımlarınızın artarak devam etmesini dileriz
:D:D

Unuttuk yazmayı; Aydın bey yeni aracınız hayırlı, uğulu olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Her ne kadar Opel tercih etmemiş olsanız da sınıfının en iyi aracını tercih etmeniz bir nebze teselli etti bizi. Forumumuza olan katkınızın ve paylaşımlarınızın artarak devam etmesini dileriz
:D:D

amen saol bro
ee opellerimiz duruyo hala o ihtiyactan alınmış bir arac biz asıl opelciyiz hala....

bende aranızdayım

merhaba antalyalı opelciler :) bugün bende opel corsa 1.3 cdti (2005) aracımla aranıza katıldım.ismim ümit antalya b.onatta ikamet ediyorum.eski sanayi de önerebiliceniz sağlam bi usta varmı acaba?

Yeni sanayide OP-ER var. Engin ve Erol usta ikiside iyidir.

teşekkür ederim sword yeni sanayi uzak biraz.ama olsun sürekli gidicem için işini yapan OTOMOBİLİN HALİNDE GERÇEKTEN ANLAYAN bir usta lazım.ne yazık ki ülkemizde herkez baştan savma iş yapıyor.bugün eski sanayi de bir kaç yer dolaştım isim vermicem.adamlara yeni corsa aldım 115.000 km de carbon clean yada egsoz manifold temizliği yaptırıcam diyorum.carbon clean gereksiz.manifolda gerek yok.bor koyar hallederiz diyo!!! çıldırmamak elde değil

Benimde bir evim Antalya Konyaaltında. Antalyadayken oper e giderim sürekli. İşçilik kaliteleri güzel. Fiyatlarıda uygun. Eski sanayi zaten 131 ustalarıyla dolu. 131'i turbolayan çoflaya çoflaya eski sanayide geziyor :)

Geri