Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde bir evim Antalya Konyaaltında. Antalyadayken oper e giderim sürekli. İşçilik kaliteleri güzel. Fiyatlarıda uygun. Eski sanayi zaten 131 ustalarıyla dolu. 131'i turbolayan çoflaya çoflaya eski sanayide geziyor :)

eski sanayiyi oldum olası sevmiyorum zaten.her yerden bir araba çıkıyor :mad: op-er'e gidicem en yakın zamanda.umarım beyaz meleğime güzel bakarlar :) carbon clean ve manifold temizliğiyle işe başlicam.daha sonra egr valfi iptali+chip derken yavaş yavaş bizde opelci olucaz :)

merhaba antalyalı opelciler :) bugün bende opel corsa 1.3 cdti (2005) aracımla aranıza katıldım.ismim ümit antalya b.onatta ikamet ediyorum.eski sanayi de önerebiliceniz sağlam bi usta varmı acaba?
Hoşgeldiniz ahaliye. Eski sanayide benimde tanıdığım opel servisi yok eski sanayide.
Akdeniz sanayide op-er v.s. 4-5 opel servisi var. Çoğuda eski hedef ustaları.
Yeni sanayide OP-ER var. Engin ve Erol usta ikiside iyidir.
Bende gitmiştim oraya tavsiye ile, herhangi bir sıkıntı olmadı.
Aramıza hoşgeldin ümit. keyifli forumlar......
:rakir:

ümit antalya ahalisine hoşgeldin.

hoşbulduk arkadaşlar.bu forum olaylarınında pek anlamıyorum.hatam olursa affola :) size danışmak istediğim bir kaç şey var.aracın kaporasını verdim (200tl) bugün alıcaktım ancak aracın whestenhouse'u (yazılışını tam bilmiyorum) arızalnmış.fren tutmuyodu denedim bu sebepten ötürü perşembe yada cuma günü teslim alıcam.2010 model pert olmuş opel corsadan çıkma alıp takıcaklar.1)Bu bana sıkıntı yaratırmı(tam uyumlumudur)? 2)araç 116.000 km'de ve dediğine göre 115.000 de yağ ve tüm filtreler ön düzen rot-balans balatalar ve ön lastikler yenilenmiş (ancaaak bunların faturası yok).sizce ne yapmalıyım?
3)araştırmalarım doğrulsutunda bu araçlar da triger zinciri varmış ve bu 100.000 km de bir değişiyomuş.bana maliyeti ne olur? 4)arabaya uzun süre binmeyi düşünüyorum.acil olarak başka yapmama gerekenler nelerdir?

ha bide Araç 2005 model opel corsa van koltuk ve cam takılı ancak işli değilbu bana sıkıntı yaratırmı trafikte?

İşli değilse uzak dur araçtan. Artık işletemiyorsun.

normal bi corsa almaya kalksam en köyü vericem 17-18.000 tl bu aracı 12.500 e alıyorum şu an.tek sıkıntısı kamyonet olduğu için her sene vize ve çok az vergi farkı var.sonuçta motor aynı kasa aynı.bana mantıklı geldi.işlettirmek istemiyorum zaten.sonuçta otomobile dönüşmüyo araç.ruhsatta 5 kişilik yazıcak o kadar.(hem masrafı 2000 tl den az değil araştırdım biliyorum :D

Muayeneye gideceksin araç van gözükecek ama arkalar cam ve koltuk var. Sana git bu arka koltukları ve camları kaldır öyle gel muayeneye diyecekler. Ruhsatta 5 kişilik yazan bir corsa van yok malesef....

Geri