Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muayeneye gideceksin araç van gözükecek ama arkalar cam ve koltuk var. Sana git bu arka koltukları ve camları kaldır öyle gel muayeneye diyecekler. Ruhsatta 5 kişilik yazan bir corsa van yok malesef....

evet bunun farkındayım.yalnız onunda kolayı var.arka koltukların sökülmesi sadece 5 dk.2 vida tutuyo zaten.camları dersen 10 tl ye beyaz plastikle ş :) ne kadar doğru bilemem tabi

iyigeceler arkadaşlar. kusura bakmayın uzun bir süre giremedim siteye. istanbula birkaç aylığına geri gitmem gerekti. ama artık antalyadayım. buluşmalara elimden geldiğince katılmaya çalışıcam.
bu arada ben şirinyalıda oturuyorum. bu laura alışveriş merkezinin orda.

Son düzenleme:
hoşbulduk arkadaşlar.bu forum olaylarınında pek anlamıyorum.hatam olursa affola :) size danışmak istediğim bir kaç şey var.aracın kaporasını verdim (200tl) bugün alıcaktım ancak aracın whestenhouse'u (yazılışını tam bilmiyorum) arızalnmış.fren tutmuyodu denedim bu sebepten ötürü perşembe yada cuma günü teslim alıcam.2010 model pert olmuş opel corsadan çıkma alıp takıcaklar.1)Bu bana sıkıntı yaratırmı(tam uyumlumudur)? 2)araç 116.000 km'de ve dediğine göre 115.000 de yağ ve tüm filtreler ön düzen rot-balans balatalar ve ön lastikler yenilenmiş (ancaaak bunların faturası yok).sizce ne yapmalıyım?
3)araştırmalarım doğrulsutunda bu araçlar da triger zinciri varmış ve bu 100.000 km de bir değişiyomuş.bana maliyeti ne olur? 4)arabaya uzun süre binmeyi düşünüyorum.acil olarak başka yapmama gerekenler nelerdir?

ha bide Araç 2005 model opel corsa van koltuk ve cam takılı ancak işli değilbu bana sıkıntı yaratırmı trafikte?

benim önceki arabam 2004 corsa van dı. koltuk ve cam taktırdım ruhsatta camlı çift sıra koltuklu kapalı kasa kamyonet yazdılar. muayenede filan hiç sıkıntı yaşamadım. ama bana kalırsa 12.000tl -13.000tl arasında camlı koltuklu hususi oto olan corsa 1.3 cdti bulunabilir. benim arabam 2003 orjinal fabrika çıkışı camlı hususi. ben 14.500tl ye aldım. bence hususi bulabilirsiniz.

iyigeceler arkadaşlar. kusura bakmayın uzun bir süre giremedim siteye. istanbula birkaç aylığına geri gitmem gerekti. ama artık antalyadayım. buluşmalara elimden geldiğince katılmaya çalışıcam.
bu arada ben şirinyalıda oturuyorum. bu laura alışveriş merkezinin orda.
Tekrar hoşgeldin Merthan, Ben, Aydın(wone) ve Levent (laksu) konyaaltı tarafındayız bu tarafa yolun düşerse Aydın'ın işyerine uğrayabilirsin. Uluç Akbank karşısında Beko bayisi. Bende akşamları v.s. orada oluyorum. Geldiğinde tanışırız sonraki buluşma v.s.'yi ayarlamaya çalışırız :)

Geri