Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selamlar arkadaşlar uzun süredir forumda faalim sizlerle tanışmak nasip olmamıştı bir türlü ismim hasan lara çağlayandayım işyerim havaalanı yolunda special turizm.. yolu düşen olursa beklerim çay içmeye umarım en kısa zamanda buluşma ayarlarsınız katılırız..

aramızda pek evli olan yok , anlıycan biz evde kaldık:) merthan.

bende hala bekar sayılırım :) nişanlıyım sadece. havalar güzel bu aralar bence buluşalım. biraz önce dedeman evren büfenin ordaki yoldan geçtim. otomobil tutkunu gençler toplanmış. canım kaldı valla. biran önce bir organizasyon yapalım bence.

selamlar arkadaşlar uzun süredir forumda faalim sizlerle tanışmak nasip olmamıştı bir türlü ismim hasan lara çağlayandayım işyerim havaalanı yolunda special turizm.. yolu düşen olursa beklerim çay içmeye umarım en kısa zamanda buluşma ayarlarsınız katılırız..

memnun oldum hasan. umarım en kısa zamanda tanışırız.

havalar gene bozdu. ben hertürlü öneriye açığım. istenirse işyerim de de agırlayabilirim sizleri. ön bi tanışma ve organizasyon planlamak için...

Son düzenleme:
havalar gene bozdu. ben hertürlü öneriye açığım. istenirse işyerim de de agırlayabilirim sizleri. ön bi tanışma ve organizasyon planlamak için...
Bana uyar, uzun zamandır ziyaret edememiştim zat-ı alinizi :rakir: :bir:

Geldim, gördüm; Aydın'ın ikramları ve misafirperverliği çok güzel. Tavsiye ederim :D

selam arkadaşlar. birkaç hafta giremedim foruma yeni işe başladımda alışma devresi yoğun geçti. eve gelip uyku moduna giriyodum ama şimdi düzeldi :) bu arada sizden bir yardım isticem. 2 hafta önce karda istanbula gittim arabayla. dönüş yolunda lastiğim patladı ama yaklaşık 50km patlak lastikle gitmişim. kar olunca farkına vaarmadım :( sizin tanıdığınız bildiğiniz çıkma lastik satan biyer varmı? şuan sıfır lastik alacak durumda değilim evlilik hazırlıkları malum :) ama stetmeylede gitmek istemiyorum görüntü kirliliği. bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı? ebat 195/50/r15 takım alıcam. takım olmazsa 185/55/r15 2tane alacağım.

Güncel arkadaşlar nerelerdesiniz.

selam arkadaşlar. birkaç hafta giremedim foruma yeni işe başladımda alışma devresi yoğun geçti. eve gelip uyku moduna giriyodum ama şimdi düzeldi :) bu arada sizden bir yardım isticem. 2 hafta önce karda istanbula gittim arabayla. dönüş yolunda lastiğim patladı ama yaklaşık 50km patlak lastikle gitmişim. kar olunca farkına vaarmadım :( sizin tanıdığınız bildiğiniz çıkma lastik satan biyer varmı? şuan sıfır lastik alacak durumda değilim evlilik hazırlıkları malum :) ama stetmeylede gitmek istemiyorum görüntü kirliliği. bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı? ebat 195/50/r15 takım alıcam. takım olmazsa 185/55/r15 2tane alacağım.

Merthan geç olmuş, almış da olabilirsin ama yinede yazayım; Akdeniz sanayi civarındaki lastikcilerde olması muhtemeldir çıkma lastiğin birde konyaaltında sıra ile 5m migros-sağlık müdürlüğü(tansaş)-1e1 sırasını takip edip 1e1 ışığını geçince 100m ileride sağda lastikçi var. Ben benim küheylana oradan almıştım stepne için lastik+jant.

teşekkürler kardeşim. almaktan şimdilik vazgeçtim. 1 tane aynısından buldum değiştirdim. ama yaz geçsin kışa doğru yeni takım alıcam. şimdilik sadece bana servis lazım. amortisör değiştiricem. bide yay taktırıcam. sen hangi servisi kullanıyorsun?

Geri