Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Op-er'e gitmiştim birkaç defa, herhangi bir sıkıntı olmadı. Zaman geçti üzerinden tabi 2,5-3 yıl kadar.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=13250

Zamanında bende konu açmış idim, birkaç özel servisin numarası da var. Eski konu da olsa işine yarar belki.

Bu konu başlığında da birkaç servis tavsiyesi olacaktı. Biraz aramak lazım :)

Son düzenleme:
antalyada sadece operi öneririm tecrübe eski aracım vectra 2.5 v6 dan diğer servislerin hepsi sıkıntılı özellikle opaydan uzak durun... en ılımlı ve sorun odaklı onlar telefonları 2210455 engin usta.. komple alt takım fren balataları kampana disk yağ hava filtresi motor takozu v.s. 850 tl ye yaptırdım şubat başı 6-7 saatte bitirdiler

antalyada sadece operi öneririm tecrübe eski aracım vectra 2.5 v6 dan diğer servislerin hepsi sıkıntılı özellikle opaydan uzak durun... en ılımlı ve sorun odaklı onlar telefonları 2210455 engin usta.. komple alt takım fren balataları kampana disk yağ hava filtresi motor takozu v.s. 850 tl ye yaptırdım şubat başı 6-7 saatte bitirdiler

Müşteri memnuniyeti önemli, bir ara eski astram şehir merkezinde kalmıştı. Gelip hemen halledip gittiler ve sadece 20 tl almışlardı 2 yıl önce.

Bende yerlerini yazayım , yukarıdaki linkde yazıyor ama olsun;
OP-ER 5041 sokak akdeniz sanayi

Müşteri memnuniyeti önemli, bir ara eski astram şehir merkezinde kalmıştı. Gelip hemen halledip gittiler ve sadece 20 tl almışlardı 2 yıl önce.

Bende yerlerini yazayım , yukarıdaki linkde yazıyor ama olsun;
OP-ER 5041 sokak akdeniz sanayi

ayrıca kaporta boya v.s. hizmetleride var eski vectramın komple kapılarımı ayarladılar ayrıca ön camlar açılıp kapanırken sorun yaratıyordu kapı yüzleri söküldü fitiller temizlendi ve yumuşatıldı 30 tl ücret aldılar..

OP-ER'e daha önceki astra G aracımı 2-3 kez götürmüştüm ve gerçekten çok memnun kalmıştım.
Şimdiki aracım olab vectra A'yı abs sorunu için götürdüm ve ellerinde tech_1 cihazı olmadığı için bakamadılar:(

OP-ER'e daha önceki astra G aracımı 2-3 kez götürmüştüm ve gerçekten çok memnun kalmıştım.
Şimdiki aracım olab vectra A'yı abs sorunu için götürdüm ve ellerinde tech_1 cihazı olmadığı için bakamadılar:(

bence obd2 yi obd1 e çeviren aparattan edinin bir tane.. yada direk obd1 girişli op-com alın fiyatı 70-80 tl türkçe aracınızın bütün arızalarına kendiniz bakarsınız...ben kullanıyorum arıza lambası airbag v.s. yandığı zaman müdehale edip arızayı silebiliyorum...sizde abs deki sorunu bulabilir eğer fiziksel müdehale gerektirmeyecek bir şeyse yazılımsal bir problemse çözebilirsiniz

Abs sorununu çözdüm,başka 2-3 yerde cihaza bağladık,hiçbirisi abs'yi algılamadı ve sorunun beyinde olduğunu söylediler.Tamir için 250-300 lira istediler,bende 250 liraya komple beyin+abs pompasının çıkmasını aldım,beyin kısmını kendim değiştirdim ve artık lamba yanmıyor ve sorunsuz çalışıyor.
Dediğiniz cihazı almak isterim ama 1-2 aya kadar aracımı satmayı düşündüğüm için şuan gerek yok diye düşünüyorum.
2004-2006 arası corsa dizel yada cordoba dizel almayı planlıyorum.

Abs sorununu çözdüm,başka 2-3 yerde cihaza bağladık,hiçbirisi abs'yi algılamadı ve sorunun beyinde olduğunu söylediler.Tamir için 250-300 lira istediler,bende 250 liraya komple beyin+abs pompasının çıkmasını aldım,beyin kısmını kendim değiştirdim ve artık lamba yanmıyor ve sorunsuz çalışıyor.
Dediğiniz cihazı almak isterim ama 1-2 aya kadar aracımı satmayı düşündüğüm için şuan gerek yok diye düşünüyorum.
2004-2006 arası corsa dizel yada cordoba dizel almayı planlıyorum.

cordoba yerine 2.0 dti tavsiye ederim... ben v6 vectradan geçtim dti ye performans olarak çok iyi v6 yı pek arattırmıyor yakıtta şehirlerarası 4.7 şehir içi 5.5 civarı tabi larada oturuyorum sürekli turizm yolunda ve çağlayan arasındayım bunun etkisi büyük..tabi corsada güzel ancak aile büyükse büyük ve geniş araç şart...

Eşimin kullandığı 2008 model scenic dizel var bizde ayrıca,sıfır km olarak almıştık ve 39.000 km de şuanda,o yüzden daha küçük ve pratik dizel bir araç bakıyorum.
Şehir içinde ve Döşemeltı gidiş-geliş için kullanmak istiyorum.

Geri