Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
antalyada 5 günlük tatil yapmayı planlıyoruz.
herşey dahil otellerden çoluk çocuk gidebileceğimiz tavsiye ettiğiniz bir yer olursa sevinirim.
son soru antalyanın neresinde tatil yapmalı?
otel denize sıfır olmalı çünkü çocuklar çok küçük...

antalyada 5 günlük tatil yapmayı planlıyoruz.
herşey dahil otellerden çoluk çocuk gidebileceğimiz tavsiye ettiğiniz bir yer olursa sevinirim.
son soru antalyanın neresinde tatil yapmalı?
otel denize sıfır olmalı çünkü çocuklar çok küçük...

otel için bütçeniz ne kadar? herşey dahilmi istersiniz yoksa yarım pansiyonmu? kemer - belek - kundu uygun olabilir sizin için ancak deniz suyunun sıcaklığı bu mevsimde soğuktur çocuklar için uygun olmayabilir eğer yaz için düşünüyorsanız erken rezervasyon yaparsanız ucuz olacaktır.. tavsiyen kemer tekirova beldibi den yana otel harici gezme imkanı açısından daha iyi koşulları var..

ne zaman toplanıyoruz? ayrıca antalya ahalisi olarak sticker işine girsek güzel olur.. malum antalyada bir hayli apaçi var eskiden doğan şahinci vardı hoş yine varlar abuk subuk arabalarının borazan gibi sesleriyle geziyolar şimdide hondacılar çoğaldı güzel antalyamda..bizde oplim.net Antalya diye bir stıcker yapsak araçlarımızın arka camına 10 numara olur antalya opelci kardeşlerimizi tanır ve opelcilerin efendiliğini görürdü trafikte yeni bir nefes olurduk belki...

herkese slm buluşma olursa bende varım...

Opelim.nnet Antalya diye değilse de Opelim.net stikerlarını bulsak yeterli olur bence :bir:

Geldiğiniz güne, zamana göre değişir. Zamanlamayı ayarlayabilirsek tabiki görüşürüz.

Güzel seçimler, ikinci elde cordoba daha uygun fiyata bulunur ama satışı da biraz daha uzun zamanda olabilir.

merhaba, otomotiv firmasındayım.
0535 201 03 03 ararsanız, temiz araç olması durumunda size bilgi veririm.

selam millet. arabama güzelll bir bakım yaptım... yaza güzel girdim. 15'' jantlar 195/50/15 gıcırgıcır lastikler 5cm yaylar, tamponları boyattım, arka sisleri yeniledim. müzik sistemide yaptırdım. 2600watt. :D sanki arabamı yeni almış gibi oldum :)

Merhabalar..
Antalya trafiği cidden çekilmez oldu heleki bu yeni sıcaklarla birlikte...

Merhabalar..
Antalya trafiği cidden çekilmez oldu heleki bu yeni sıcaklarla birlikte...

özellikle sabah 7:00 - 9:00 arası akşamda 18:00 - 20:30 arası şehir içine çıkmamak lazım.. çevre yolu zaten berbat .. en güzeli deniz yolu kullanmak :) keşke öyle bir imkan olsa

selam millet. arabama güzelll bir bakım yaptım... yaza güzel girdim. 15'' jantlar 195/50/15 gıcırgıcır lastikler 5cm yaylar, tamponları boyattım, arka sisleri yeniledim. müzik sistemide yaptırdım. 2600watt. :D sanki arabamı yeni almış gibi oldum :)

resim var mı merthan?

bu arada antalya ahalisi için güncell.

Geri